Jdi na obsah Jdi na menu
 


Shinee/ Suju - 12.kapitola

3. 3. 2013

 Kapitola 12. - Nejde mu odolat

Tu je... omlouvám se za Keyeho, ale nešlo to :)

 

Ráno se Heechul dopotácel do kuchyně. „Copak se stalo, zlatíčko?“ zeptala se starostlivě jeho maminka. Neviděla ráda, že je její usměvavý syn smutný. „Ale nic, mami,…“ mávnul rukou Heechul. „Nic, co bys měla řešit…“ pokusil se o úsměv. „Aha, problémy s láskou, viď? To já když sem byla v tvém věku...“ Heechul ji zarazil. Zrovna teď neměl náladu na historky z matčina mládí. Za chvíli rodiče odjeli do práce a Heechul zůstal se Sungminem sám doma. Sungí se věnoval svému jogurtu. Nevěděl, co říct. Najednou Hee povídá: „ Ty…Sungmine…chodíš teď s někým?“ „Ne, proč?“ „Aha, takže tvůj poslední vztah byl s Keyem?“ Sungmin smutně přikývl. Tuhle kapitolu svého života by nejradši vymazal. „Stejně nechápu, co jsi na něm viděl. Vůbec se k tobě nehodí.“ „Jemu nejde odolat“ zašeptal Sungmin. „Co? Musíš mluvit víc nahlas, není tě…“ „NEJDE MU ODOLAT“ zakřičel Sungmin a složil hlavu do dlaní. Heechul se na něj vážně podíval. „Aha…“ hlesl. Takže do toho Taemin spadl taky. Stejně, jako jeho bratr. Ale proč? Zasloužil si přeci někoho, kdo ho bude mít opravdu rád. Kdo si ho bude vážit…Ne Key, který má každý měsíc někoho jiného. Jenže Hee mu nemůže pomoct, pokud Taemin nebude chtít…Podle cucflíků na jeho krku to nevypadalo, že by se nějak bránil….Najednou se Sungmin zvedl a vystřelil ze dveří, jen se za ním zaprášilo…

Když zavíral dveře, narazil do Jonga. „P-p-promiň“ zakoktal Sungmin. Jonghyun si všiml očí plných slz. Zabolelo ho u srdce. Někdo mu asi ublížil. Jeho malému Sungminovi. „V pořádku, můžu se připojit?“ řekl. Sungmin přikývl… Heechul je viděl z okna. I přes to, jak se trápil kvůli Taeminovi, se usmál. Věděl, že Sungmin konečně našel někoho, kdo ho má rád a kdo si ho zaslouží. Pořád nerozuměl, proč ještě nejsou spolu. Bilo to přeci přímo do očí. To on už by se chytil své příležitosti. Jenže jeho „příležitost“ si nechávala dělat cucfleky od Keyho!! Jak absurdní!!

Taemin se vyklopýtal ze dveří a vydal se směrem ke škole. Pořád si prozpěvoval. Key mu nakonec žádnou SMS neposlal. „Třeba nemá kredit“ ujišťoval se stále Taemin. Už se nemohl dočkat, až ho uvidí. Dneska je pátek, zítra začíná víkend. Páni! To by se mohli vidět tolikrát. Taemin si v hlavě promýšlel, co by mohli dělat. Mohli by jít na pouť, do kina, do parku… Park! Vzpomněl si na odpoledne, které tam strávil z Heechulem. Jak ho zmáčel!! HEECHUL!!! Bože, úplně na něj přesto všechno zapomněl. Musí mu to všechno povyprávět. Určitě bude mít radost, až mu bude povídat, že je zamilovaný a že už se líbal! Pochválí ho, že už není jako malé dítě…. Najednou si ho všiml… „Hee…počkej na mě.“ zakřičel Taemin a rozběhl se k němu. Hee se otočil. Připadal mu tak sladký, jak se k němu blížil…Rychle si vyhnal tyhle myšlenky z hlavy a počkal, až k němu doběhne. „Hee….musím ti něco říct! Myslím, že jsem si našel přítele. Neuvěříš, kdo…“ ani to nedořekl, když ho Hee zastavil. „Vím všechno, tak hodně štěstí.“ otočil se Heechul na patě a odkráčel pryč. Taemin zůstal stát s otevřenou pusou…Co to sakra mělo být? 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:-D

někdo kdo čte,14. 3. 2015 20:51

Je asi brzo na to abych řekla že tvoje povídky zbožňuji, ale nemůžů si to odpustit ZBOŽŇUJI TVOJE POVÍDKY

Ehm

Ji Eun,5. 3. 2013 19:20

Díky za další díl :) Jsem vážně zvědavá co bude s Keyem a Minem. Doufám že na něj nebude Key až tak moc zlý a Taemin se vzpamatuje. Jako ještě jít za Heechulem a říct mu to, to je vážně inteligentní.. :D Ale i Sungmin by se měl vzpamatovat. Ono je asi vážně hodně těžké Keyovi odolat, ale má Jonghyuna.
Hej to ale není vůbec špatný nápad tam dát ještě Minha s Onewem.

<3_<3

Zarame,3. 3. 2013 22:21

Jo jo, vím píšu to už asi po třetí, ale musím to prostě napsat: tak naivní. Je mi Chula líto, ale za Hyuna a Sungmina jsem ráda, alespoň někomu to vychází. Upřímě jsem zvědavá, jak moc krutý Key k Minovi bude.
A zajímalo by mě, jestli se ještě rozšíří obsazení o Onewa a Minha, popřípadě i o někoho ze SuJu, nebo jestli už nepřibude nikdo.
Každopádně jsem se do této povídky platonicky zamilovala. *klaní se až k zemi a smeká pomyslný klobouk*.

Re: <3_<3

B,3. 3. 2013 23:09

děkuju :)))