Jdi na obsah Jdi na menu
 


Žolík (Teddy)

ŽOLÍK NAŠEL NOVÝ DOMOV 14. 8. 2018 (podrobnosti níže).

ÚDAJE O KOČIČCE
Pohlaví: kocour
Narozen/a: 3. 5. 2018
Kastrovaný/a?: zatím ne
Očkovaný/á?: ano
Odčervený/a?: ano
Čipovaný/a?: ne
Handicapovaný/a?:  ne
Podmínky: do domku s bezpečným výběhem, do kočičí společnosti, k hodnému pejskovi, k dětem 
Charakteristika: Žolík a jeho sourozenci Bumbác, Krteček a Špion jsou potomci kočičky Sabinky, která s k nám dostala ve vysokém stupni březosti. Tři dny po příjezdu porodila Sabinka čtyři koťátka, a i když začátky byly složité a měli jsme obavy, že ne všechna koťátka jsou natolik silná, aby přežila, nakonec vše dobře dopadlo. Žolík se narodil jako poslední a nejmenší, ale díky své žravosti sourozence již dávno dohnal, vlastně předehnal:-) Je ze všech sourozenců největší a je zřejmé, že to bude Pan Kocour. Také je nejsamostatnější, pohodový a hodný mazlík. A taky zvědavý a hravý. Je zřejmé, že časem bude potřebovat výběh ven na zahrádku, už teď vidíme, že ho to, co je za oknem, hodně láká. To budou geny po mamince. Žolík se hodí do akční domácnosti, kde se stále něco děje. Kočičí či psí společnost mu rozhodně nevadí.
Žolík na Facebooku
 

CHRONOLOGICKY

9. 6. 2018
Tak pomalu nastává čas, abychom čtyřem koťátkům naší Sabinky vytvořili vlastní profily. Máme už i pořádné fotky, portréty, takže proč ne:-) Koťátka naštěstí prospívají, včetně Žolíka, který se narodil jako poslední. Žolík je ze všech sourozenců nejžravější, takže růstem už všechny sourozence předehnal. Jeho největší zálibou je jednoznačně jídlo, potom hned následuje mazlení:-)

12. 8. 2018
Žolík hledá nový domov.

14. 8. 2018
Žolík našel nový domov. Na inzertním portálu padl do oka slečně, která se poohlížela po chlupatém kamarádovi do rodiny. Žolík (Teddy) se začíná zabydlovat – žít bude v domě se zahradou v obci na Berounsku, doma bude mít za společníky kromě dvounohé rodiny ještě kočičku a pejska. Za prima domov pro Žolíka děkujeme. 
 

Z NOVÉHO DOMOVA (zprávy jsou řazeny od nejstarších po nejnovější)

29. 9. 2019 jsme dostali další e-mail a fotografie z nového domova.
Dobry vecer, nedavno jsem nafotila par fotek Teddyho (puvodne Zolik) do rodinneho kalendare, a tak jsem si rikala, ze byste rada videla, jak za posledni rok vyrostl:) Je to moc hodny a krasny kocourek. Vychazi se vsemi skvele a nedavno jsme zachranili kotatko, tak mu jeste pribyl sourozenec! Co je noveho u Vas? Doufam, ze se mate dobre a ze se Vam fotky budou libit. S pozdravem, K.

22. 11. 2018 jsme dostali další e-mal a fotografie z nového domova.
Dobry vecer, omlouvam se, ze jsem dlouho nenapsala. Teddikovi se dari skvele, roste jako z vody a spolecne s Chanelkou a Jimmiskem jsou to nejlepsi kamaradi:) Posilam fotky Teddika s Chanel a i jak vyhlizel z okna prvni snih! A jak se dari u Vas? Co Sabinka, Krtecek a Bumbac? Teddik Vas vsechny moc pozdravuje a doufa, ze se mate take skvele!:) S pozdravem, K.

19. 9. 2018 jsme dostali další e-mail a fotografie z nového domova.
Dobrý den, zde posílám další fotky Teddyho. Hodně vyrostl a furt by se jen tulil a jedl:) S pozdravem, K.

5. 9. 2018 jsme dostali další e-mail a fotografii z nového domova.
Dobrý den, z Teddyho a Chanelky jsou již velcí kamarádi – neustále se pusinkují, hrají si a už bývají furt jen spolu. Jimmy (pejsek) už si na něj také zvykl. Je to hrozný mazel a vůbec se nebojí jíst z Chanelčiny misky, tak máme velkou radost z pokroků:) A co u Vás? Co ostatní koťátka a Sabinka? Posilam fotku, co mi ted poslal tatka, jak s nim Teddy hezky pracuje;) S pozdravem, K.

14. 8. 2018, ještě v den odjezdu do nového domova, jsme dostali první e-mail a fotografii z nového domova.
Dobrý večer, Teddy se rychle zabydluje, a celý den řádil s hračkami – nejraději má ale malou plyšovou myšku, kterou bere v puse všude s sebou! Teď večer jsme ho ukázali Chanelce a sice nejprve zasyčela, a tak ho vyjukala, že zalezl pod gauč, ale pak se sama k němu šla kouknout a trochu víc si ho očuchat. Žádný problém jinak není – je sice furt trochu plachý, ale hezky papá a nezlobí. V příloze zasílám fotku z odpolední siesty:) S pozdravem, K.