Jdi na obsah Jdi na menu
 


One Direction

liam-payne.jpg Liam Payne

 Narození:29. 8. 1993, Wolverhampton, Anglie 
Znamení:panna
Výška:178 cm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

zayn-malik.jpg Zayn Malik

 Narození:12. 1. 1993, Bradford, Spojené království 
Znamení:kozoroh
Výška:175 cm

 

 

 

 

 

 

 

 

 harry-styles.jpg

Harry Styles

 Narození:1. 2. 1994, Holmes Chapel, Anglie 
Znamení:vodnář  
Výška:183 cm

 

 

 

 

 

 

 

 

 louis-tomlinson.jpg

Louis Tomlinson

 Narození:24. 12. 1991, Doncaster, Anglie 
Znamení:kozoroh  
Výška:179 cm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

niall-horan.jpg Niall Horan

 Narození:13. 9. 1993, Mullingar, Westmeath, Irsko 
Znamení: panna
Výška:177 cm

 

 

 

 

 

 

 

 

One Direction je britsko-irská chlapecká hudební skupina, kterou tvoří Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles a Louis Tomlinson. Skončili třetí v sedmé sérii The X- Factor, poté skupina podepsala nahrávací smlouvu se společností Syco Music, dceřinou firmou Sony Music.

V X-Factoru se nejdříve snažili uspět jako jednotlivci, ale na bootcampu je Nicole Sherzinger, Simon Cowell a Louis Walsh dali dohromady a kluci postoupili do domu porotců. Zde zazpívali píseň Torn a postoupili do semifinálových kol. V těch postupně zazpívali písně Viva la Vida od skupiny Coldplay, My Life Would Suck without You od Kelly Clarkson, Nobody Knows od Pink, Total Eclipse of the Heart od Bonnie Tyler, Kids in America od Kim Wilde, The Way You Look Tonight od Eltona Johna, All You Need Is Love od The Beatles, Summer of 69 od Bryana Adamse, You Are So Beautiful od Joa Cockera, ' Only Girl in the World od Rihanny, Chasing Cars od Snow Patrol, Your Song od Eltona Johna, She's the One (s Robbiem Williamsem) a opět Torn od Natalie Imbruglia.

Od prosince 2011 do července 2012 absolvovali turné Up All Night Tour, jehož koncerty se odehrály ve Spojeném království, Irsku, Austrálii, Novém Zélandu, USA, Kanadě a Mexiku. V únoru a březnu vystupovali společně se Big Time Rush na jejich americkém turné Better with U Tour. Od února 2013 bude probíhat jejich samostatné druhé turné, One Direction 2013 World Tour.

V roce 2012 vyhráli s písní What Makes You Beautiful cenu BRIT AWARD za nejlepší britský singl.

Vydali dvě knihy Forever Young a Dare to Dream.

Hostovali v seriálu iCarly v epizodě iGo One Direction (6. série, díl 96) a objevili se také v show Saturday Night Live (série 37, díl 720).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Harry Styles

(VAIGL TOMÁŠ, 28. 2. 2013 13:53)

Harry je snad nejlepší zpěvák z One Direction a ti ostatní jsou taky dobří a jejich skupina se mi líbi. Nechci aby odešel Zayn protože bez něho to tak není ono.
Chi mít takové vlasy jako on.