Plněné vepřové plátky
INGREDIENCE:
8 lžic řepkového oleje
4 špetky soli
4 špetky čerstvě namletého pepře
4 plátky tvrdého sýra
1 ks grilovací klobásy - rozkrojené na 4 kousky
--------------------
DOBA PŘÍPRAVY: 155 minut
--------------------
POČET PORCÍ: 4
--------------------
ORIENTAČNÍ CENA: 105,- Kč
--------------------
POSTUP PŘÍPRAVY:
1.
Vepřové řízky rozklepejte, osolte, opepřete, na každý plátek masa položte plátek sýra a kousek grilovací klobásky, přeložte napůl, okraje masa sklepněte paličkou a upevněte jehlami na závitky.
2.
Potřete je olejem, vložte do misky a nechte je 2 hodiny odležet.
3.
Potom je vložte do rozehřátého grilu na rošt potřený olejem a opékejte 5 minut z každé strany.
--------------------
TIP: Místo grilovací klobásy můžete použít játrovou cihlu nebo oblíbenou klobásu.