Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trocha historie neuškodí ...

 

První školní den na americké střední škole představuje učitelka nového žáka. Je jím Sakiro Suzuki z Japonska. Hodina začíná a učitelka by se ráda seznámila s tím, co si studenti zapamatovali z výuky, řka:

"Teď uvidíme, kdo ovládá kulturní historii Ameriky. Kdo řekl: 'Dejte mi svobodu nebo mě zabte?'"

Hrobové ticho ve třídě, jen Suzuki zvedne ruku: "Patrick Henry 1775 ve Philadelphii."

"Výborně Suzuki, a kdo řekl: 'Stát je národ a národ nesmí zhynout?'" Suzuki se postaví: "Abraham Lincolm, 1863 ve Washigtonu."

Učitelka se podívá na žáky a říká: "Stydím se za vás. Suzuki je Japonec, a zná americkou historii lépe než vy!" Zezadu se ozve tichý hlas: "Polib mi prdel, zasraný Japončíku!!!" Učitelka: "Kdo to řekl?!" Suzuki zvedne ruku ruku a bez vyzvání odpoví: "Generál McArthur, 1942 na Guadalcanalu a Lee Lacocca, 1982 na valné hromadě firmy Chrysler."

Celá třída je úplně zticha, jen zezadu se ozve: "Je mi z toho na blití." Učitelka křičí: "Kdo to byl?!" Suzuki okamžitě odpovídá: "George Bush starší japonskému premiérovi Tanakovi v průběhu oběda, Tokio 1991."

Soused se k němu nakloní a pošeptá: "Vyhul mi!" Učitelka hystericky: "A dost! Kdo to byl teď?!" Suzuki bez mrknutí oka: "Bill Clinton Monice Lewinské, 1997 ve Washigtonu, Oválná pracovna v Bílém domě."

Další ze studentů se postaví a zařve: "Suzuki je hromada sraček!" A Suzuki opět klidně: "Valentino Rossi při Velké ceně motocyklů v Brazílii 2002."

Třída zcela propadne hysterii, učitelka upadá do bezvědomí, dveře se otevřou a vejde ředitel: "Kurva, takový bordel jsem ještě neviděl!!!" Suzuki: "Miloš Zeman, při zasedání parlamentu Praha, 2018"

 

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

 

... a spoustu legrace najdete i v jedné z našich koronavirových podrubrik - stačí kliknout

Kerala Lottery Result 1.04.2018 Pournami RN-333 Lottery ...