Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bonusová knížka „Vychutnejte si Litoměřice“.

14. 6. 2022

Slevy na ubytování, zvýhodněné vstupy do turisticky atraktivních míst, pro děti mnohdy i zdarma, uvítací drinky a dárky, půjčení golfových holí zdarma a mnoho dalšího nabízí právě vydaná bonusová knížka města nazvaná „Vychutnejte si Litoměřice“.


"Turistovi přijíždějícímu do Litoměřic nabídne knížka ve formě plnobarevného sešitku přehled atraktivních míst, která by měl navštívit nejen proto, že jsou nějakým způsobem zajímavá, ale o své zákazníky skutečně stojí, protože nabízejí něco navíc,“ uvedla vedoucí odboru komunikace, marketingu a cestovního ruchu městského úřadu Eva Břeňová. Celkem jde o více než tři desítky bonusů, jež jsou výsledkem spolupráce s místními podnikateli, příspěvkovými organizacemi města, provozovateli muzeí, galerií a dalších.

Knížka je rozdělena do několika kategorií, a to Ubytování, Gastronomie, Kultura, Děti, Sport a zábava. Díky ní lze například ušetřit při nákupu žetonů potřebných k provozu dětmi oblíbené miniželeznice v kavárně Káva s párou, zdarma dostanete domácí limonádu při návštěvě Dobré bašty nebo vzorek vína ve vinotéce či piva v Biskupském pivovaru. Při nákupu jedné vstupenky obdržíte druhou zdarma při návštěvě katedrály sv. Štěpána nebo vyhlídkové věže Kalich, v doprovodu dospělého má dítě do 15 let vstup zdarma na letní koupaliště, poloviční slevu získáte na únikovou hru provozovanou Městskými kulturními zařízeními a mnoho dalšího. Souhrnem poskytuje knížka slevy v řádech několika tisícikorun. K dostání je od 1. dubna v informačním centru městského úřadu za pouhých 45 korun.

„Zkrátka navštívit Litoměřice se fakt vyplatí,“ poukázal starosta Ladislav Chlupáč na smysl projektu, který má vlastní microsite na webových stránkách města https://www.litomerice.cz/bonusova-knizka

Náklady na vydání knížky s cílem podpořit cestovní ruch a místní podnikatele hradilo město. Prvně byla prezentována na veletrhu cestovního ruchu Holiday world v Praze.

Kde si knížku pořídit ?

Informační centrum
Kontakty

Telefon: +420 416 916 440
E-mail: info@litomerice.cz

Adresa

Mírové náměstí 16/8a
412 01 Litoměřice-Město