Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nechte auto doma

14. 9. 2023

Podpořte společně s námi mezinárodní Den bez aut a vydejte se na vaše každodenní i ojedinělé cesty veřejnou dopravou. A pokud pojedete s naší DÚKapkou, můžete jet úplně zadarmo.

 

 

 

Mezinárodní Den bez aut připadá každoročně na 22. září, což letos vychází na pátek, takže si můžete krásně zpestřit začátek víkendu. Abychom podpořili tento den a naplnili vizi akce, jejímž cílem je poukázat na přijatelnější způsoby dopravy, připravili jsme pro své cestující jedinečnou možnost svézt se veřejnou dopravou v Ústeckém kraji zcela zdarma.

 

A jak na to? Každý, kdo bude mít do 20. září ve svém telefonu staženou naši mobilní aplikaci DÚKapka, obdrží na pátek 22. září volnou celodenní síťovou jízdenku DÚK. Jízdenka se vám v aplikaci aktivuje automaticky, není tedy potřeba nic řešit a můžete celý den pohodlně cestovat v rámci celého integrovaného systému Dopravy Ústeckého kraje.

 

Máte již zakoupenou svou časovou jízdenku ale i tak chcete volnou jízdenku využít? Ani to není problém, prostě jen na volnou jízdenku vezmete na výlet někoho dalšího, ať už je to rodinný příslušník, kamarád, přítel, přítelkyně… Je to jen na vás jak s volnou jízdenkou naložíte.

 

                                     22.9.2023---dukapka.png        

                                                              22.9.2023 - DÚKapka.png