Jdi na obsah Jdi na menu

Gardenella

Tak většina mých nadějí,  že budu mít jakž takž dítě přirozenou cestou se včera rozplynuly. Doktorka mi volala a řekla mi,  že mi našla masivní nález bakterie Gardenela. Takže se ruší inseminace a ani snažit se doma nebudeme.  Jediné co mi zbývá je ivf, na které bych měla začít stimulovat asi za 13 dní. Taková doba bez kousku naděje, které bych se chytila. Jen s hnusnou vyrážkou,  která mi vždy od ovulace po menstruaci vyskakuje a teď naposledy jsem ji měla dost kolem očí. Teď mi zbývá upnout se jen na ten ultrazvuk za 13 dní,  kde se rozhodne,  zda stimulace bude či ne,  pokud se zjistí,  že mám cystu, tak nebude. A nechci sejčkovat,  ale dost mě bolí břicho a myslím,  že tam bude. Když mi dělala ultrazvuk 7 den cyklu,  tak tam něco bylo vidět, říkala mi,  že je to dominantní folikul, ale mě se moc nezdá,  že by byla ovulace dvakrát za sebou z pravého vajecniku,  když před pár měsíci už byl úplně podepsaný a teď se jen zvetil po metypredu. A navíc 7 den cyklu mít 17 mm folikul mi přijde jako scifi. 

V pátek mi doktorka dělala stěry,  když jsem jí řekla,  že mám strašně zapáchající výtok, no a v pondělí mi volala, ať si přijdu pro recept na Dalacin,  což je nějaké antibiotikum. Je k tomu 7 aplikátorů a každý večer před spaním se úplně náplní krémem a ten se vymáčkne hluboko do pochvy. Následující den to pak vytéká ven. To jsou zase radosti. 

 

Četla jsem si na internetu o Gardenele,  dost zajímavý,  že jsem o ní ještě nikdy neslyšela.  Nejspíše proto,  že jsem ji nikdy neměla.  Údajně jí má v sobě každá žena a někdy se přemnoží, což se prý teď stalo po metypredu. Ale furt je mi to dost divný, jelikož antibiotika i horší zmetky jsem brala nespočetněkrát a nikdy mi ji nenašli. Jiný bakterie jo, ale tuto nikdy. Zapáchá to pak neskutečně po rybách a po měsíci už se  to nezlepšilo ani po sprše,  bylo to cítit i přes oblečení v práci.  No děs. Jinak jsem žádné svědění ani velký výtok neměla, jen ten zápach. Doktorka ale říkala,  že by se to po tom Dalacinu mělo rychle spravit. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář