Jdi na obsah Jdi na menu

7. týden těhotenství - Orgasmus

Přesný den těhotenství: 6 tt + 2 d

Velikost miminka: jen asi 8 mm

Přírůstek váhy: 0 kg

Cvičení: byla jsem 2x běhat, ale na 3 kilometrech jsem musela 5x odpočívat!!

Spaní: Spím úplně normálně, až na orgasmus, který se dostavil záhy po otěhotnění

Symptomy: celkem to jde, až na to že nemám na nic chuť a když jo, tak na maso (já starej vegetarián)

Co mi chutná: pečený marinovaný žebra

Co mi nechutná: nemám chuť vůbec na nic

Pohlaví: podle metody stáří krve mi to vychází na chlapečka, mě je 27, přítelovi 37 http://www.pohlaviditete.cz/pred-pocetim/stari-krve

Co jsem se naučila: poslouchej své tělo, i když si vegetarián a dostaneš chuť na kus flákoty

Na co se těším: až mě přejdou nevolnosti, a to je mám teprv 2 dny

 

Orgasmy v těhotenství bych rozdělila na 2 skupiny. První, které si přivodíte úmyslně a druhé, které nemůžete ovlivnit. Ty první jsou výsledkem pohlavního styku či masturbace a jsou většinou příjemné, i když mohou být odlišné od těch netěhotenských. Že začátku jsem se docela bála mít orgasmus protože dochází k silným stahum dělohy a mohla bych embryo vypudit,

 

 

Orgasmy v těhotenství bych rozdělila na 2 skupiny. První, které si přivodíte úmyslně a druhé, které nemůžete ovlivnit. Ty první jsou výsledkem pohlavního styku či masturbace a jsou většinou příjemné, i když mohou být odlišné od těch netěhotenských. Že začátku jsem se docela bála mít orgasmus protože dochází k silným stahům dělohy a mohla bych embryo vypudit, což se ale nepotvrdilo. Poprvé jsem v těhotenství masturbovala 5. den po embryotransferu (10 den po ovulaci) a už jsem poznala, že je něco jinak, při orgasmu mě chytla menší křeč do děložního krčku a zbytek byl normální. Druhý den když byl znovu orgasmus mě už po něm bolelo trochu břicho.

 

Druhý typ orgasmu je ten, který se většinou přihodí jen těhotným ženám. Je to samovolny orgasmus většinou ve spánku. Většinou si těhotné po něm stěžují na bolest břicha, a to s stalo i mě. Ve snu mi zdálo, že mám orgasmus a probudila jsem se a fakt jsem ho měla, ale pak mě začalo ukrutně bolet břicho, asi jako silné menstruační křeče. Trvalo to asi 10 minut a pak jsem to zaspala,  ale celý další den jsem byla taková nesvá.

 

Naštěstí tyto orgasmy, jak samovolné, tak i ty normální nejsou pro miminko nebezpečné, ba naopak. Dochází k prokrvení dělohy a děťátko cítí něco jako objetí. A dalším přínosem je, že se posilují svaly pánevního dna a je pak hladší průběh porodu. Někdo říká, že příčinou samovolných orgasmu jsou léky používané na udržení těhotenství, např. Utrogestan, ale mluví o něm i ženy, které ho neberou. Každopádně jedná se o vysadu těhotenství. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář