Jdi na obsah Jdi na menu
 


Firma Patron u nás v klubu

7. 2. 2015

 

 p2030270.jpgČas ubíhá a naše děti rostou. Jsou jim malé zdravotní kočárky, polohovací zařízení, autosedačky a nás čekají ne zrovna jednoduchá rozhodnutí, které pomůcky pořídit, aby co nejvíce dětem vyhovovaly. Ne všechny kompenzační pomůcky hradí pojišťovny v plné výši. Vždy je několikatisícový doplatek. Ne všechny kompenzační pomůcky je vždy lékař ochoten napsat na poukaz. Samozřejmě nemáme na výběr z desítek druhů kočárů, vozíků, autosedaček. Z toho mála, co vybíráme,si musíme  i prosadit.

p2030244.jpg Pozvali jsme do klubu zástupce HELP centra , kteří zajišťují prodej výrobky firmy Patron. Měli jsme zájem vyzkoušet autosedačky, kočárky, golfky a polohovací zařízení a vozíky. Vše nám dovezli a tak naše děti zkoušely a zkoušely a my zjišťovali parametry, možnosti a ceny.

p2030239.jpg 

 

Pro Elišku V. rodiče již koupili několik obyčejných autosedaček, ale bohužel jsou nevyhovující a tak Eliška vyzkoušela tuto speciální Be safe iZi Up X2 .Samozřejmě není ideální, ale má docela vyměkčený sedák se stehenní oporou, hlubokou opěrku hlavy s odnímatelnými měkkými polštářky. Má možnost nastavení úhlu zádové opěry. Může mít otočný podstavec. Cena se všemi přídavnými komponenty co Eli potřebuje se pohybuje přes
30 000 kč. Není hrazena pojišťovnou. 

p2030261.jpg Kočárek JACKO 5 Street vyzkoušela nejen Nikolka, ale bude vyhovovat velikostí, manipulací a skladností do auta i Elišce U. Nikolka si udělala pohodlí a určitě se s ním bude lépe jezdit, protože má větší kolečka. Konečně na kočárcích jsou větší kolečka a ne ty malé s kterými se rodiče nadřou, aby vůbec někam dojeli.
Cena 25 000 kč, pokud chcete stříšku a další doplňky, doplatek pro rodiče je zhruba 5 000 kč.

 

 

 

p2030248.jpg

 

 

Mareček zkoušel polohovací zařízení TAMPA a FROGGO,  které by měl do školy. Mělo by být pohodlné, ve škole se tráví dost času. Dítě má od pojišťovny nárok jen na jedno zařízení, tak pokud chcete, aby dítě kvalitně sedělo i ve škole, musí se postarat rodiče. Froggo by snad vyhovovalo víc pro velkou flexibilitu nastavení výšky a úhlu sedačky, cena s potřebnými přídavnými doplňky
50 000 kč.

 

I nadále budeme zvát zástupce společností, které se zabývají výrobou a prodejem kompenzačních pomůcek. 

p2030240.jpgp2030267.jpg

 

 

 

 

 

 

p2030254.jpg