Jdi na obsah Jdi na menu
 


Letní "Randevú"

3. 8. 2014

 

uvodni-fotak-pro-randevu.jpg

 Jedním z našich cílů je hledat cesty propojování a začleňování postižených dětí mezi zdravé. A tak ve spolupráci s klatovským Tescem, jehož zaměstananci se rozhodli podporovat náš spolek a již nám přispěli finanční částkou na vybavení našeho klubu, jsme vymysleli takové malé letní RANDEVÚ.

 Na vyhrazeném místě na parkovišti před Tescem si budeme 22.8.od 11-17 hod společně randit. A aby to nebylo randění ledajaké, Aleš Voráček z Partners nám zajistil skákací hrad, Intersport nám zapůjčí trampolínu a koloběžky na slalom, dm drogerie bude dětem nafukovat balónky a kdo bude chtít, dostane od nás kartičku a bude si moci projít několika disciplínami a vyzkoušet si, jaké to je například poznat tvar jen po hmatu, vyzkoušet si svůj sluch....a pak si bude moci vybrat maličkost na památku. Navštíví nás Pestrá společnost o.p.s. s asistenčními pejsky a předvede jejich výcvik a abychom to měli ještě pestřejší přijdou nám něco ukázat šermíři a kluci co se přesouvají z místa na místo tak, jen ne chůzí.

Během celé akce bude ochutnávka Tesco výrobků zdarma a kadeřnický salon Heleny Hejdukové bude zkrášlovat dětem hlavičky barevnými proužky.

A pokud nás budete chtít podpořit, budete si moci zakoupit některý z našich výrobků.

Akce je připravena bez finančních prostředků.

Věříme, že si to všichni  užijeme a strávíme společně hezkou chvilku.