Jdi na obsah Jdi na menu
 


DOG-SCHOOL

 

Znáte to: odcházíte do práce, váš mazlíček zůstává sám doma a vy už se předem děsíte, které boty tentokrát najdete rozkousané a jak budou sousedi večer nadávat, že zas museli celý den poslouchat to nesnesitelné štěkání a vytí...

 

skolka-2.jpgPřitom je řešení tak jednoduché! Pokud nechcete nechávat svého psa samotného, můžete ho přivést k nám do DOG-SCHOOL! Ve školce si rychle zvykne být bez vás, naučí se vycházet s ostatními a skvěle se socializuje. Navíc vám v případě zájmu pomůžeme se základním výcvikem a postaráme se o to, aby si pejsek celý den ve školce pořádně užil.

 

V DOG-SCHOOL čeká na vašeho mazlíčka spousta zábavy a nových kamarádů. Pokud se sejde dobrá parta a bude příznivé počasí, vyrazíme na procházku někam na okraj Prahy. Jinak samozřejmě garantujeme dopolední i odpolední venčení a další aktivity (cvičení na míčích, miniagility...), které zajistí co největší vyžití pro vašeho pejska.

 

Nespornou výhodou DOG-ZONE je omezený počet psů. Vždy tu tedy bude jen tolik pejsků, abychom se zvládli všem adekvátně věnovat a pro každého byla zajištěna opravdu osobní péče.

 

Fotky školky najdete ZDE.

 

Otevírací doba:

Pouze pondělky a čtvrtky, 7:30 - 18:00
* Při pozdějším vyzvednutí psa bude k ceně účtován další den pobytu!

 

 

Pro objednání volejte 775 103 013 nebo pište! 

Objednání je nutné předem, zrušení pobytu alespoň 24 hodin dopředu (v opačném případě bude účtována plná cena)!

 

Ceník:

 1 den hlídání ve školce  500 Kč
 3 hodiny hlídání ve školce (pouze dopoledne)  300 Kč

 

skolka-1.jpg

 

Podmínky pobytu ve školce:

- psi musí být klinicky zdraví (bez příznaků onemocnění), s platným očkováním 
- štěňata od dvou měsíců

 

Do školky nepřijímáme: 

- agresivní a nezvladatelné psy 
- hárající feny