Jdi na obsah Jdi na menu
 


Blog

Příspěvky

Jazyky lásky. Jakým mluvíte vy?

28. 7. 2021

Žádný človek není stejný, a tak i to, jak vyjadřuje lásku, je jiné. Pojdťe se naučit všechny jazyky lásky.

 

Jak začít konverzaci na seznamce

29. 5. 2021

Prosté „ahoj“ konverzaci nerozproudí. Chce to otázku. Chytrou a zajímavou otázku. Ale nic vás nenapadá? Inspirujte se naším výběrem 35 nejzajímavějších otázek, které můžete použít na seznamce!

 

Nejlepší rady k seznámení a randění — psycholog radí

5. 5. 2021

Vztahy jsou nesmírně komplikované a zároveň snadné jako mrknutí. Přihlásit se na seznamku je velmi jednoduché. Najít perfektní ženu nebo perfektního muže právě pro vás už ale tak snadné není. Zeptali jsme se zkušené psycholožky se zkušenostmi z párové i individuální terapie, jaké jsou podle ní nejlepší tipy k seznámení. A že jich za život hodnotila už hodně. Podívejte se na její odpovědi.

 

Vím o nevěře. Mám to řešit?

31. 3. 2021

Vaše obavy se naplnily a vy jste zjistili partnerovu nevěru. Našli jste esemesky nebo jste si domysleli, že vás vaše láska podvádí. Otázka zůstává: Co teď? Říct, či neříct? Než se rozhodnete, odpovězte si na následující otázky.

 

Už žádné trapné ticho aneb jak konverzovat bez záseků

23. 2. 2021

Konečně jste se odhodlali vyrazit za okouzlující dámou či šarmantním pánem, ale najednou vám došla slova. Zvýší se vám tep, začnete se potit a v hlavě máte „prázdno“. Na poslední chvíli změníte směr cesty a večer si vyčítáte svou zbabělost. Poradíme vám, co dělat, aby se tato situace už nikdy neopakovala.

 

5 ověřených způsobů, jak být atraktivnější

25. 1. 2021

Atraktivita v sobě skrývá víc než jen krásný obličej a dokonalou postavu. Když jsme atraktivní, jsme sebevědomější. A sebevědomý člověk si snáze hledá i najde lásku. Má více možností, ze kterých si může vybírat. Hledáte způsob, jak se pro druhé pohlaví stát hezčími i bez plastických operací nebo neustálého cvičení? Pak jste na správném místě. Přečtěte si 5 vědecky ověřených způsobů, jak se stát atraktivnějšími

 

Strach stimuluje sexuální touhu

14. 12. 2020

Hledáte zatím nevyzkoušený způsob, jak vnést do partnerské postele vzrušení? Možná znovu vzbudit vášeň, která se pomalu ztrácí? Pusťte hororový film. Proč? Strach stimuluje libido a my jsme pak vášnivější. Pojďte se dozvědět víc.

 

Potkali jste správnou osobu ve špatný čas

24. 11. 2020

Potkat lásku svého života, ale ve špatný čas? Tak to se stává velmi často. Víte, že jste potkali někoho a že chemie mezi vámi je nepopiratelná. Jenže čím více času spolu trávíte, tím častěji se sami sebe ptáte, zda jste se náhodou nepotkali ve špatný čas.

 

Jste zamilovaní, nebo závislí?

26. 10. 2020

Jste jako jeden. Máte společné koníčky, názory i přátele. O stejných cílech do budoucna nemluvě. Zdá se to jako ideál. Jenže místo dokonalého vztahu může jít o citovou závislost na jiném člověku aneb jeden z partnerů se až patologicky přizpůsobuje a ztrácí tím vlastní osobnost.

 

Rozdíl mezi zalíbením a láskou

22. 9. 2020

Přemýšleli jste někdy nad tím, jaký je rozdíl mezi zalíbením a láskou? Být přitahován k někomu totiž automaticky neznamená, že jste do něj zamilovaní. Respektive, že k lásce dojdete! Podívejte se, jaké jsou hlavní rozdíly mezi prostou přitažlivostí a něčím víc, co může přerůst v lásku.

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

následující »