Jdi na obsah Jdi na menu
 


5 typů žen, kterým se raději vyhněte

14. 4. 2016

Drbna
Některé dospělé ženy se v určitých situacích chovají, jakoby jim bylo stále patnáct. Kamarádky takových žen znají určitě všechny podrobnosti jejich intimního života. Jejich partnerský vztah bývá pravidelně rozebírán skrz naskrz. S drbnou si svoje soukromí sotva dokážete uchránit. Před takovou ženou si raději schovávejte všechny svoje účty nebo všichni okolo vás budou vědět, kde a kolik dlužíte. Drbnu nejčastěji poznáte podle jejího stylu konverzace. Pokud vám celý den zmiňovat důvěrné informace o všech lidech, které zná / nezná, je to ona.


Věčná stěžovatelka
Existují ženy, které nejsou s ničím spokojené. Takové dámě můžete postavit fungl nový dům, ale stejně si k němu najde své připomínky. I přesto, že je hezká a hubená, neustále se okukuje v zrcadle a stěžuje si na to, jak je tlustá a ošklivá. Můžete ji vychvalovat až do nebes, zvyšovat ji sebevědomí, ale stejně vám to bude k ničemu. Neposlechne vás. Na první pohled působí jako žena, co si umí stát za svým vlastním názorem, ale postupně si na vše začne stěžovat.


Stíhačka
Stíhačka si vás bude chtít připoutat k tělu. Bez vás neudělá ani krok. Bude chtít znát nejen všechny vaše kamarády, nýbrž i jejich přítelkyně a manželky. Občas vám zkontroluje esemesky nebo emaily, zda ji náhodou nepodvádíte s jinou ženou. Bude vás podezírat z nevěry, i když jí zahýbat vůbec nebudete. A pokud přijdete někdy z práce později, než obvykle, věřte, že budete mít doma pěkné peklo.


Zlatokopka
Zlatokopku identifikujete snadno po pár setkáních. Bez podpatků nevytáhne paty z domu. Nenalíčenou ji nikdy neuvidíte, protože zmalovaná jako klaun chodí i spát. Její péče o tělo je finančně velmi nákladné. Nezapomeňte k té útratě připočítat ještě nejdražší značkové oblečení. Pokud jste dobře zabezpečen, přisaje se na vás jako pijavice. Pokud ji budete nevěrný, nezhroutí se z toho. Vinu vám smaže mrknutím oka. Zlatokopka se cítí být středem vesmíru. Zapomeňte na to, že kvůli vám někdy něco obětuje. Jediné, co na vás miluje, jsou vaše peníze. Pokud tedy nepotřebujete vyždímat kapsu, utíkejte od ní rychle pryč.


Hysterka
Hysterky bývají velmi náročné ženy i mimo svůj měsíční cyklus. Jeden den se na vás usmívají, druhý den na vás křičí. Většinou bezdůvodně, nebo kvůli maličkostem. Člověk nikdy nedokáže odhadnout, kdy ta její negativní nálada zase přijde. Můžete se pro ni snažit udělat první poslední, ale stejně se jí nikdy nezavděčíte. Hysterky se odhalují velice těžko. Někteří pánové to bohužel zjistí, až po delším společném soužití.