Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zeleninový špíz se sýrem pečený na grilu

12. 10. 2014

 

Zeleninový špíz se sýrem pečený na grilu

Porce pro 1 osobu

Ingredience:
3g řepkový oleje
30g eidamu 20% t.v.s.
150g mix barevných paprik
220g žampiónových hlaviček
100g kukuřičného klasu
50g celozrnné houstičky
Citrónová šťáva
Sůl, pepř

Postup:
Na grilovaní jehlu postupně napícháme veškerou zeleninu, kukuřici před napíchnutím povaříme v osolené vodě a nakrájíme na kolečka. Na špízy pokapeme citron, osolíme, opepříme, potřeme olejem a položíme je na gril. Na konec posypeme na zlatavou zeleninu sýr a necháme ho roztéct. Podáváme s celozrnným pečivem.
 

V 1 porci: 1600 kJ