Jdi na obsah Jdi na menu
 

Novinky

 

4.11.  V září se Angie zúčastnila závodu obedience poprvé v kategorii OB1. Moc mě potěšila, krásně pracovala, místy až moc =) Byla Hujerka a vběhla do čtverce dřív než měla, čímž ztratila důležité body. Ostatní cviyk měla krásné takže i přesto OB1 složila! Kvalifikace na republika se nám ale bohužel nepodařila, snad příště a letos se pojedeme alespoň podívat a fandit. 

Taky jsme se s Angie už podruhé zúčastnily tábora obedience s naší trenérkou Luckou Gabrielovou. Tentokrát se s námi vydala i Magda s Cairou a bylo to opět bezkonkurenční a obě holčičky nám dělaly radost, načerpaly jsme spoustu nových informací, tak jen přežít zimu a hurá do další sezony =)

S Bastíčka se mezitím stává čím dál tím lepší hlídač a s Codynky dospělá holka, která je také čím dál tím šikovnější! 

 

30.8. Konečně větší aktualizace. Aktualizovány i alba.

V květnu jsme měli nejvíc akci. Hned ze začátku Codyna složila zkoušku ZZO na krásných 57bodů!! =)

 

webky.jpg

 

 Za dva dny jsem vzala Angie na sranda závody do Zlína. Poslušnost Angie pojala opravdu ve srandě, tak si alespoň odvezla medaili za 1. místo v kategorii Fena s PP.

 

webky6.jpg

 

O dva týdny později byl již třetí ročník Grilování s buldočkem. Bohužel počasí nám nepřálo, což se projevilo i na účasti. I tak naše děti udělaly ukázku obedience a obran a myslím, že jsme si to všichni užili. 

 

abc1658.jpg

 

Ke konci května jsme slavili, protože Bastíček měl 5. narozeniny!!

 

webky4.jpg

 

A Máj jsme uzavřeli Codynčinou účastí na Mistrovství ZZO v Náměšti. U Codynky se trochu projevil nejistý aport, i tak ale odcvičila na pěkných 56bodů. Stejný počet bodů měli další dva psi, bohužel pořadí určoval právě aport, který Codynku odsunul na 6. místo. Ovšem z celkého pohledu 17ti účastníků - pěkná práce! 

 

webky3.jpg

 

V červnu jsme se vydali na víkendový kurz s p. Ščučkou. Panička jako divák, páneček s Codynkou. Seminář byl velice přínosný, Cody si zakousala, Pepa dostal typy na aport a přiřazení. Krásnou prací si vysloužili pochvalu p. Ščučky: "Vidíte tu pěknou práci? Jak psovod dělá vše v klidu? Jak stále pracuje pes? Jak je psovod myšlením dva kroky dopředu? Víte, já si toho pána pamatuju před dvěma roky a to je úplně jiná práce. Obrovský pokrok a klobouk dolů před takovou spoluprácí mezi ním a psem, opravdu velký pokrok. Jen tak dál." 

 

webky2.jpg

 

 V srpnu pracovala Angelka na seminář s Luckou Gabrielovou. Teda spíš zkoušela co vydržím =) Opět spostu nových informací, pohledů na věc a motivace!

 

---025.jpg

 

Bohužel se opět u Angie projevily i problémy se zády s ne moc dobrými zprávami. Je to ale bojovnice a tak se opět neuvěřitelně rychle "vrátila zpět", uživá si wellness v podobě magnetoterapie, baňkování, dornovy a bowenovi metody a nejradši by makala víc, než ji to dovolíme =)

A také jsme opět slavili, tentokrát své 5. narozeniny oslavila Angelka!!

 

27.4. Tréninky v plném proudu. Bastíček tak nějak všeobecně, Angelka na OB1 a Codynka ladí detaily na blížící se ZZO =)

fotografie0069.jpg 

 

12.4. Minulý víkend složila Codyna svou třetí zkoušku - ZPU1! Holčička byla moc šikovná a na celou zkoušku byla radost koukat! Jsme na ni moc pyšní! 

 

29.3. Přidána rubrika "Cvičí s námi"! 

 

23.3. Doplněny úspěchy, úvodní fotka a plán akcí na první půlrok. Codynka s Bastíčkem se zúčastnili Zimního závodu. Oba v kategorii ZZO. Bastíček byl trochu salámista, ale i přesto poslušnost odchodil celou bez "zaseknutí". Pro Codynku to byl její první závod a byla moc šikovná. Na závod se jelo s tím, že nemá dodělaný aport, ale i přesto si vychodila krásných 56b. a tím 5. místo. 

Angelka si potrénovala na obedience semináři. Cvičila moc hezky, takže nám nic nebrání v dalších přípravách na zkoušku OB1. 

Nejvíc se teď ale připravuje Codynka na zkoušku ZPU1. V trénincích se jeví moc hezky, tak doufáme, že jí a Pepovi bude přát štěstí. Jaká je to šikulka se můžete podívat níže, na videu z hlídání předmětu, který je volitelnám cvikem při této zkoušce. Dělá nám radost, holčička!

 

 

8.3. Naše Codynka slaví 2. narozeniny!! Holčičko naše vše nejlepší, hodně úspěchů a hlavně ať si zdravá! 

narozky-na-web.jpg

 

 

16.1. Bohužel stále přicházejí dozvuky smolného roku 2013. Dnes jsem se dozvěděli, že nás ve svých 9ti letech opustila Rotinka. "Skoronaše" první kráska, která nám dovolila nahlédnout do skvělé rotvajleří povahy. Nezapomenutelná parťačka, připravená olíznout obličej stejně tak jako zasáhnout, když se jí něco nezdálo. Měj se tam krásně Rotinko... 

 

dsc00697.jpg

 

 

Přejeme všem přátelům a pejskařům krásný nový rok 2014!

 

1234011_721014191249455_1003055332_n.jpg

 

listopad - S Angie jsme se zúčastnili sobotního závodu OB-Z při Mistrovství ČR Obedience kde jsme získaly 1. místo! Angie byla moc šikovná a skvěle se poprala s dlouhou cesto a těžkým prostředím. Za video děkujeme naší trenérce Lucce Gabrielové. Bastíček s Codynkou samozřejmě taky dále trénují, ale další akce jsou v plánu na rok 2014. 

Bohužel nás 19.11. opustil náš potkaní kamarád Rendy Od Krisicy. 

 

 

 

20.10. Aktualizace akcí a úspěchů.

       

       V polovině září se Angie zúčastnila dogdancingových zkoušek. Krásně se soustředila a pustila se do tančení s takovou vervou, až přehnala otočky a jelikož má dogdancing přísná pravidla, byly jsme diskvalifikovány. I přesto byla Angelka chválena za hezký projev a na jaře se pokusíme o opravu. 

       

       Na začátku října nám udělali Bastíček a Angelka velkou radost a splnili zkoušku OB-Z! Na zkoušky jsme vyrazili do Mošnova, potkali jsme známé lidičky, počasí vyšlo perfektní, co víc si přát =) Na Angelčino video se můžete podívat níže. 

 

 

27.8. Podzim se nám pomalu plní, takže opět malá aktualizace akcí.

 

25.8. Hoshi Alfari Bohemia dnes složila zkoušku BH na krásných 59b (z 60). Codynka byla panem rozhodčím pochválena a jsme na ni moc pyšní! =)

 

24.8. Aktualizovány akce.

 

17.8. Minulou neděli jsme měli celou tréninkovou. Dopoledne jsme vyrazili s Codynkou za figurantem Markem Černým do KK Přerov a odpoledne čekal Bastíka a Angelku obedience trénink s Zuzkou Krejčiříkovou v KK Mošnov. Jak byli všichni tři šikovní se můžete podívat na videu níže =)

 

 

4.8. Codynce přidána do profilu nová fotka, za kterou děkujeme paní chovatelce. Do akcí přidána zkouška ZPU1, na kterou pesany připravujeme, ale uvidíme jak to stihneme =) 

 

30.7. Malá aktualizace akcí.

 

26.7. Přidán článek z akce Víkendové setkání Agility DDM Hranice. Aktualizovány akce.

 

16.7. Přidán článek z akce - Obedience tábor s L. Gabrielovou, které jsme se s Angie zúčastnily. 
V neděli brzo ráno jsme si udělali výlet do našeho krásného okolí a takto to našim dětem slušelo =)

 

14.7.-006.jpg

 

 

2.7. Aktualizovány akce. Codynka se pilně připravuje na zkoušku BH a panička už pomalu začíná přemýšlet nad sestavou na podzimní dogdancingové zkoušky s Angie. Dnes se také Cody s Bastou a pánečkem zúčastnili ukázky na dětském táboře. Bastík mile překvapil, nebál se a děti byly nadšené =)

 

4.6. Minulou středu oslavil Bastíček své 4. narozeniny! Bastíčku přejeme Ti hlavně spoustu zdravíčka, máme tě rádi!

bastik-4.-narozeniny-002.jpg

 

22.4. V sobotu se Bastík a Angie zúčastnili prvních oficiálních závodů obedience. Bohužel jsme měli nějaký smolný den, Angelka byla diskvalifikována a Bastíček neměl pro známku dostatek bodů. Zkrátka máme před sebou ještě kus práce :-) V neděli štěstí přálo více a Angie složila zkoušku ZZO!!

 

6.4. Dnes Angie a Cody složily zkoušku ZOP!! Jsou to naše šikovné holky.

 

17.3. Video hrátek Bastíka a Codynky =) Není tomu ještě ani rok, co ji jako štěňátko odháněl a moc ji nemusel, ale už je to taky jeho holčička.

 

 

16.3. Aktualizovány akce.

14.3. Doplněna rubrika "O nás" a "Úspěchy".

13.3. V neděli jsme se zúčastnili našich prvních neoficiálních závodů obedience. Na tyto závody jsme nahlásili Bastíka a Angie, oba do kategorie Přípravka. Oba nás moc potěšili, Angelka si odvezla 10. místo s pěknými body a Bastíček krásné 3. místo! Povídání a videa najdete v "Články z akcí" 

 

 

3.-misto.jpg

 

 

8.3. Codynka oslavila své 1. narozeniny! A to jejím nejoblíbenějším způsobem - obranami  Na dvě videa se můžete podívat tady

 

 

z-rajcete.jpg

Codynka s "dortíkem" =)

 

 

2.3. Založili jsem fotogalerii, do které jsme rovnou přidali první jarní fotky z dnešního dne. Mrknout se můžete tady.

1.3. Přidána akce Jarní obediencové hrátky kam jsme nahlásili Angelku a Bastíka. Taky se můžete podívat na video, jak si pesani užívali snad už poslední sníh =)

9.2. Do menu přidána rubrika Rosydem. 

6.2. Konečně bylo přijatelnější počasí a tak jsme se všichni vydali trénovat do parku. Zhruba jsme projeli poslušnost dle ZZO a pejsci byli šikovní. Na sestřih videa se můžete podívat tady.

2.2. Doplněny odkazy.

1.2. Doplněny plánované akce a úspěchy našich čtyřnohých dětiček!

31.1. Spuštěny stránky. Přidány profily našich psů.