Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vadim Zeland-Ovlivňování reality

13. 2. 2013

Ovlivňování reality I. - Prostor variant

Obálka: Ovlivňování
reality I. - Prostor variant


Ovlivňování reality I. - Prostor variant - anotace
Ruský autor představuje velmi účinnou techniku, jenž umožňuje tvořit věci, které nám z běžného úhlu pohledu připadají neuskutečnitelné, zejména však dává moc ovlivňovat osud dle vlastního uvážení.
V prvním ze tří dílů se seznámíte s tím, jak je uspořádaná realita světa jako celku i každého z nás jako jednotlivce. Pochopíte, že ve vesmíru existují paralelně různé možnosti. Je třeba vědět, že svůj osud si můžeme sami tvořit a vybírat to, co chceme prožít. První část vysvětluje, jak to probíhá a jaké zákony zde působí.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 

Ovlivňování reality II. - Šum ranních hvězd

Obálka: Ovlivňování
reality II. - Šum ranních hvězd


Ovlivňování reality II. - Šum ranních hvězd - anotace

Ruský autor představuje velmi účinnou techniku, jenž umožňuje tvořit věci, které nám z běžného úhlu pohledu připadají neuskutečnitelné, zejména však dává moc ovlivňovat osud dle vlastního uvážení.
Aby člověk zhmotnil ve skutečnosti to, co si přeje, musí nutně vědět, jak provést "objednávku". Druhá část díla uvádí konkrétní praktická doporučení, jak postupovat při realizaci objednávky.
 

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 

Ovlivňování reality III. - Vpřed do minulosti

Obálka: Ovlivňování
reality III. - Vpřed do minulosti

Ovlivňování reality III. - Vpřed do minulosti - anotace
Ruský autor představuje velmi účinnou techniku, jenž umožňuje tvořit věci, které nám z běžného úhlu pohledu připadají neuskutečnitelné, zejména však dává moc ovlivňovat osud dle vlastního uvážení.
Třetí část série: Vpřed do minulosti. Aby každý z nás dosáhl vytčených cílů, vůbec nemusí být silný ani si být jist sám sebou. Existuje jiná, mnohem efektivnější alternativa. "Koordinace" a "freiling" představují jednoduché způsoby, jak byste měli myslet a jednat, aby se úspěch stavěl vždy na vaší stranu. O tom pojednává závěrečná část tohoto návodu na změnu života.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 

Ovlivňování reality IV. - Úprava skutečnosti
Obálka: Ovlivňování
reality IV. - Úprava skutečnosti

Ovlivňování reality IV. - Úprava skutečnosti - anotace
Vadim Zeland popisuje techniku, umožňující ovlivňovat život a osud podle vlastní vůle.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 

Ovlivňování reality V. - Jablka padají do nebe
Duální zrcadlo, Svět vám jde vstříc, Energie záměru, Čištění světa, Vykonavatel reality, Na návštěvě ve věčnosti

Obálka: Ovlivňování
reality V. - Jablka padají do nebe

Ovlivňování reality V. - Jablka padají do nebe - anotace
Jestliže se probudíte ze svého snění, pak jako byste sami sebe vytrhli z proudu událostí a ocitli se v centru gigantického kaleidoskopu, jenž se pomalu otáčí kolem dokola a v němž se blýskají hrany reality. Vy jakožto součást této reality ovšem existujete zároveň samostatně a nezávisle. Přesně tak prožíváte svou samostatnost, pokud se probouzíte ze snu, jehož průběh se odvíjí podle vás a vy nejste v jeho moci, jak tomu u snů většinou bývá.
Energie lidských myšlenek dokáže za určitých podmínek realizovat konkrétní sektor prostoru variant. Vnější záměr, ona tajemná síla, se rodí ve stavu, který označujeme jako jednotu duše a rozumu.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 

Ovlivňování reality VI. - Tvorba skutečnosti
Galerie zrcadel; Zkrocení kyvadla; Doháněči slunce; Triumf absurdna; Jak vyrovnat realitu; Očkování proti pověrčivosti

Obálka: Ovlivňování
reality VI. - Tvorba skutečnosti

Ovlivňování reality VI. - Tvorba skutečnosti - anotace
Transurfing je mocná technologie ovlivňování reality. Jeho podstata spočívá v tom, že budeme-li věnovat pozornost oběma stranám duálního světa a držet se určitých pravidel, možná získáme přístup k ovládání chodu událostí. Realita pak přestane existovat jako něco vnějšího a nezávislého na člověku, jelikož ten získá schopnost podrobovat ji své vůli.
Kniha vznikala jako výsledek korespondence se čtenáři, s těmi, kdo již transurfing vyzkoušeli na vlastní kůži. S nelíčeným úžasem vykládají o neuvěřitelných změnách, jež se jim v životě udály. Rozebírají se zde ale také příčiny neúspěchů.
 

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 

Ovlivňování reality VII – Fórum snu

Obálka: Ovlivňování reality
VII – Fórum snu

Ovlivňování reality VII – Fórum snu - anotace
Nová kniha úspěšné série je sestavená z dopisů a příspěvků lidí, kteří již několik let diskutují o transurfingu na internetu. Interaktivní forma textu nabízí čtenářům možnost konfrontovat vlastní zkušenosti a problémy se zážitky a poznatky druhých.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 

Ovlivňování reality VIII. - Pracovní kurz

Obálka: Ovlivňování
reality VIII. - Pracovní kurz


Ovlivňování reality VIII. - Pracovní kurz - anotace
Pokračování diskuse o unikátní metodě řízení vlastního života, která vznikla a je nadále rozvíjena v Rusku. Interaktivní forma textu nabízí čtenářům možnost konfrontovat vlastní zkušenosti a problémy se zážitky a poznatky druhých.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář