Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hoblovačka 2016

11. 7. 2017

Fotbalový klub Mladcová, Sbor dobrovolných hasičů Mladcová a Zálesák-Středisko Zlín 1 "Mladcová" společně připravili 9. ročník sportovně – vědomostní soutěže pro děti a mládež Mladcovská HOBLOVAČKA, která se konala v sobotu 3. září 2016 v areálu fotbalového hřiště na Mladcové. 

 

Registrace soutěžících trvala 09:00 - 11:00 h., zájemci se opět mohli výhodně registrovat předem na webových stránkách https://hoblovacka.estranky.cz

 

V nádherném slunečném počasí byl pro stovky návštěvníků připraven bohatý celodenní program. To, co se líbilo v minulých ročnících, se pořadatelé snažili zachovat a samozřejmě, jako každý rok, přidali nějaké vylepšení a překvapení: 

- 12+1 sportovních, dovednostních a vědomostních soutěží, které zvládnul každý, když chtěl (pro malošky šest stanovišť)


- závodníci byli rozděleni na holky a kluky a ještě do kategorií podle věku, v kategorii nejmenších čekala na každého závodníka pěkná cena za účast


- ve všech soutěžních kategoriích bylo připraveno mnoho hezkých a hodnotných cen, včetně poukazů k návštěvě zlínské hvězdárny, vstupenek na koncerty Filharmonie B.Martinů ve Zlíně i do ZOO a zámku na Lešné.


- zdravotnický dozor byl zajištěn vlastní zdravotnicí i přítomností pracovnic Českého Červeného kříže ze Zlína, vč. pracovnic hematologicko-transfuzní stanice z Krajské nemocnice Tomáše Bati, a. s. Zlín


- po celý den byl v provozu bufet s bohatým sortimentem občerstvení
- domácí cukrárna "U třech Andrejek" opět plná vlastnoručně vyrobených dobrot


- celodenní doplňkový program: výstava dvou soutěžních rally vozidel, ukázka techniky Městské policie Zlín, výstava a ukázka dravých ptáků, projížďky koňskou bryčkou, na koních "pod sedlem", na motocrossových speciálech bratrů Dalajků, speciální dílna zlínské organizace Slunečnice, umělecký řezbář, několik vystoupení mažoretek, Bartošův dětský folklorní soubor Zlín, malování na tváře atelieru Zebra Zlín, šermíři a tanečnice Berendal + Solutus se pokusili provdat Zdeničku a rozbili svoje sídlo s krásným stanem v nedalekém lesíku, pro ty úplně nejmenší připravilo Dětské centrum Vlnka speciální překážkovou dráhu a odpočinkový koutek. Nafukovací skákací hrad ale i špičková show třech skokanů na "profi" tampolíně vč. možnosti pro účastníky akce na této trampolíně si zaskákat, nafukovací balonky s logem "hoblovačky", průlety letadel i vrtulníku, horolezecká stěna s jištěním a dopomocí, sportovní rybolov o ceny (živé ryby + povolenky k rybolovu) a dalších atrakce a překvapení ... a dokonce přišel i kouzelník. A nejen on. Nad hlavami se vznášeli parašutisté, kterým se podařilo doskočit na kříž, mladcovská lidová ZOO s možností prohlédnout a pohladit si skutečná živá zvířata, parádní expozice včelařského kroužku s odbornými semináři, ukázka vycvičených králíků "Králičí hop" a neskutečné umění mistryně světa ve football freestyle, vč. jejího sportovního partnera, který za jejími kousky s míčem rozhodně nezaostal. Návštěvníci se mohli seznámit s novým sportem "ForBal" a na místě si ho i vyzkoušet. Akci zahájil a ukončil svým úžasným zpěváckým výkonem Míša Kunst ze Zlína, vystoupila i mladcovská zpěvačka Magda Zacharová s doprovodem, na podiu se prezentovaly i mladé hudebnice Anetka Olivíková (akordeon) a Helenka Vajdáková (zpěv). Vše "jistily" ze vzduchu profesionální drony a o celodenní úsměvy se snažila více než stovka doborovolných pořadatelů

Děkujeme partnerům akce, bez jejichž pomoci by se nám "hoblovačku" ani letos nepodařilo realizovat:

ALMECO Skyba s.r.o.                                          
ALPINE logistik a.s.   
Anděl Přerov s.r.o.      
AUTOKOM, spol. s r.o.                               
ČERVINKA Bohumír, spol. s r.o.     
Dalajka Robert
DERATEX, spol. s r.o.
Dětské centrum Vlnka Zlín
D-Plast, a. s.
Filharmonie Bohuslava Martinů Zlín, o.p.s.
Krajský úřad Zlínského kraje         
MIKEL Vladimír, Sazovice 
MNO - POLÁŠEK s.r.o.  
Nadace SYNOT
PREDIKO, s.r.o.
Spine–CNC obrábění – Vladimír Jež

Statutární město Zlín – komise místní části Mladcová
Struška Ivan – nákladní autodoprava
Studny Páleníček
Tescoma s.r.o.
Tigris, spol. s r.o.
TRACHEA, a. s.  
UAVEX s.r.o.  
VTS Zlín s.r.o.                                              
V okno, s.r.o.  
Zlínská astronomická společnost
ZOO a zámek Zlín-Lešná, příspěvková organizace 


a celá řada dalších osob a institucí, kteří zde nejsou uvedeni

 

Všem Vám MOC děkujeme!

 

Chcete se také podílet na spolufinancování příštích ročníků Hoblovačky, přispět na rozvoj mladcovské fotbalové mládeže či k dovybavení sportovního areálu FK Mladcová ? Můžete se na nás obrátit už nyní, např. na adresu fkmladcova(zavináč) seznam (tečka) cz

 

Prostředky získáváme i dobročinnou dražbou uměleckých děl řezbáře Martina Bořuty, který se naší akce účastní pravidelně a na místě vyrábí nádherné originální dřevěné výrobky. Předloni anonymní dražitelé vydražili čápa a želvu, vloni lva Alexe a letos M. Bořuta vyrobil a věnoval krásného trpaslíka z lipového dřeva, kterého vydražil pan Petr Lebánek. Děkujeme! 

 

Informace a fotografie najdete zde: https://hoblovacka.estranky.cz, kam můžete posílat svoje fotografie do fotosoutěže "Vyfoť si Hoblovačku"

 

První fotogalerie od Ing.R.Klepala.

 

Velmi si vážíme toho, že jste Vy i Vaše děti v obrovské konkurenci všemožných akcí, které se konaly ve stejný den nejen ve Zlíně, dali přednost pohybu a aktivní zábavě návštěvou "hoblovačky". Děkujeme za Vaši účast a věříme, že se Vám na Mladcové líbilo.

 

P.S. Jubilejní 10. ročník Mladcovské Hoblovačky plánujeme na sobotu 02.09.2017 a už teď na něm pracujeme...

 

*novinka*CHCEŠ TRIKO HOBLOVAČKY?*novinka*

Chceš získat parádní památku na letošní "Hoblovačku"? Můžeš si předem objednat a na místě vyzvednout originální triko.

Postup:

1.vyber si svoji velikost podle této tabulky:

hoblovacka16triko_velikost_tabulka.jpg

2.pošli 200,- Kč za každé triko na číslo účtu SDH Mladcová: ČSOB Zlín, a.s., Poštovní spořitelna, č.ú.: 222 725 971/0300. Jako variabilní symbol můžeš použít svoje celé rodné číslo (lomítko vynechej). Do zprávy pro příjemce napiš svoje jméno a příjmení, kolik trik a jakých velikostí objednáváš. Příklad: Jan Novák, Mladcová 1S, 1M, 2XL (v tomto případě bude platba 4 x 200,- Kč=800,- Kč)

3.Všechna trika budou stejné barvy (jiná barva, než budou trika pořadatelů) s originálním logem kletošního ročníku. Objednávat lze ode dneška po dva týdny. POZOR - možnost končí v pátek 19.08.2016 v 10:00 h.

4. K vyzvednutí budou trika v sobotu 03.09.2016 od 09:00 h.na místě akce.

Přejeme pěkné prázdniny a těšíme se na shledanou!

***

Mladcovská Hoblovačka 2016

Už pro Vás připravujeme 9. ročník tradiční a úspěšné akce pro děti všech věkových kategorií s názvem "Mladcovská hoblovačka 2016". Konat se bude v sobotu 03.09.2016 ve sportovním areálu (fotbalové hřiště) ve Zlíně-Mladcové.

Celodenní program bude mít dvě části: soutěžní (09:00 h.- 13:00 h.) a doplňkovou/zábavní, která se bude prolínat od začátku registrace účastníků (09:00 h.) do vyhlášení výsledků (15:30 h.). Letos bude akce opět zaměřena co nejvíce na dovednosti dětí a mládeže a tomuto bude věnováno maximum prostoru. Odpolední program se pokusíme doplnit i o celou řadu zpestření jak tradičních, tak se můžeze těšit i na novinky.

Včas také spustíme předregistraci závodníků na této webové stránce.

Těšíme se na Vás.

pořadatelé akce

info k akci:

Akce bude opět rozdělena na dvě části: sportovní a doplňkovou/doprovodnou. Rádi bychom zopakovali a zachovali to, co se Vám líbilo v minulých ročnících, ale stejně jako každý rok se budeme snažit přidat nějaké vylepšení a překvapení. A máte se na co těšit :-)

Stručný časový harmonogram: 
- v 09:00 h. se otevírá registrace pro účastníky/závodníky, kde uhradí startovné a dostanou soutěžní výkaz/kartičku. Registrace končí úderem 11 hodiny.
- 12+1 sportovních, dovednostních a vědomostních soutěží, které zvládne každý, když bude chtít (pro "malošky" šest disciplin)
- závodníci budou rozděleni na holky a kluky a ještě do kategorií podle věku, v kategorii nejmenších čeká na každého odměna za účast
- v ostatních kategoriích je připraveno mnoho hezkých a hodnotných dárků a cen, zejména pro ty nejlepší
- zdravotnický dozor zajištěn po celý den
- během celé akce se můžete těšit opět na kvalitně zásobený buffet s bohatým sortimentem občerstvení a příjemnou obsluhou
- tradiční a nepřekonatelná domácí cukrárna "U třech Andrejek", plná s láskou připravených dobrot
- celodenní i speciálně odpolední doplňkový program, namátkou: Hasičský záchranný sbor Zlín, historický hasičský Chevrolet, závodní automobily, ukázky Policie ČR, Městské policie Zlín, ukázka výcviku služebního psa, výstava a ukázka dravých ptáků, projížďky koňskou bryčkou, projížďky na koních v sedle, na motocrossových speciálech, letečtí modeláři, umělecký řezbář, vystoupení zpěvaček a mažoretek, malování na tváře, spousta zábavy na nejméně dvou skákacích hradech, nafukovací balonky, točená zmrzlina, průlety letadla i vrtulníku, horolezecká stěna s jištěním a dopomocí, sportovní rybolov o ceny (živé ryby) a určitě ještě několik překvapení ... a možná, možná přijde i kouzelník. A nejen on!
- v 15:30 h. vyhlášení výsledků všech kategorií, ukončení doplňkových soutěží a programu...

Prosíme zvažte způsob svojí dopravy, na Mladcové v tento den pravděpodobně těžko zaparkujete...