Jdi na obsah Jdi na menu
 

O nás

KRAFT Strmilov 
(Klub Rarit A Fotbalových Teoretiků)  
Založeno v roce 1999  

KRAFT Strmilov občanské sdružení,
založilo několik starších členů Jiskry Strmilov neformální sdružení KRAFT.
Jako základní motto jsme si dali: „podporovat sport a kulturu ve Strmilově“.
Chtěli jsme vyplnit mezeru ve funkci TJ Jiskra Strmilov a Kulturní komisi Strmilov. Starší, neaktivní členy zapojit do sportovního a kulturního dění ve Strmilově. V roce 2008 toto neformální sdružení nabylo právní identitu. KRAFT Strmilov občanské sdružení, bylo řádně zaregistrováno na Ministerstvu vnitra ČR. Ustavující schůze zvolila představenstvo na pět let. Za dvanáct let své existence jsme uspořádali:

12 – turnajů v kopané na místním hřišti
12 – turnajů v kopané v hale
72 – přátelských zápasů v kopané
3 – turnaje v kuželkách
2 – turnaj v tenise
2 – turnaj ve cvrčkovi

Účastníme se i turnajů ve své věkové kategorii pořádaných v okolí. Podíleli jsme se na oslavách 750. výročí založení Strmilova. Podíleli jsme se i na oslavách 65. výročí založení organizované kopané ve Strmilově. Na našem fotbalovm hřišti jsme představili 8 známých osobností, herců moderátorů .., 16 fotbalových reprezentantů ČR atd.
Do Strmilova jsme přivedli hudební soubory:

TŘI SESTRY (2x), DIVOKEJ BILL, KRYŠTOF & Rychard Krajčo, Wabi Daněk & M. Dvořáček, TLUSTÁ BERTA, MZH,DE BILL HEADS,Doctor PP,GPB, KABÁT revival, NO SURRENDER, !E!,

Uspořádali jsme 5 konzertů OPEN AIR ve Strmilově. Získáváme si jméno mezi pořadateli festivalů, již s námi konzultují termíny a vzájemnou pomoc při propagaci. Tyto koncerty jsme pořádali na místním fotbalovém hřišti. Při těchto velkých kulturních akcích jsme představili i místní soubory Malá katastrofa a Kulhavý Orfeus. Celkem tyto koncerty navštívilo cca 4 130 platících diváků.

Výtěžky z těchto akcí spravedlivě dělíme mezi TJ Jiskra, Hasiče a Kraft.
Hospodaříme s vyrovnaným rozpočtem. Vydělané peníze většinou vracíme zpět do sportu. Finančně jsme se podíleli na vypracování prováděcích plánů na výstavbu sportovního areálu. Podíleli jsme se polovinou nákladů na rekonstrukci sprch a vody ve stávajících kabinách celkové náklady 33 000,- Kč). Investovali jsme i do hráčské obměny. Financovali jsme i obě již avizované oslavy, výročí a další akce. KRAFT Strmilov občanské sdružení řídí tříčlené představenstvo a v současné době má 34 členů. Myslíme si, že svojí čiností propagujeme město Strmilov jak na sportovním tak i na kulturním poli.Všichni členové pracují bez nároku na honorář a ve svém volném čase.Informace o naší činosti najdete i na:
www.kraftstrmilov.estranky.cz

Závěrem bych chtěl všem lidem, kteří nás pomlouvají, i těm co o nás bez nás píší hovadiny v místním plátku, že budeme dál pokračovat v naší činnosti.