Jdi na obsah Jdi na menu
 


Popis

13. 3. 2013

Mia je samička křečka džungarského. Jsou ji 3 roky (tenhle rok začíná třetí) a narozeniny slavíme na silvestra. Má šedo-bílo-černou barvu. Ocásek má bílý a čumáček společně s tlapičkami má světle růžovou barvu. Nejradši papá brokolici ale jinak jí běžné krmivo

.Ahojky milí navševovatelé mám smutnou zprávu můj křeček  umřel, hlavně mě je to nejvíc líto tak aspoň na památku její fotečky.

Mia Mia

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

1.ČLÁNEK K TÉMATU

(Lola, 27. 3. 2013 17:59)

KRÁSNEJ BLOG A KŘEČEK TAKY

I u nás se rozmnožli křeči

(Mirda z močálu čarodějů, 21. 3. 2013 10:28)

Tak jsme se i k nám do močálu koupili dva křečky Džungarské. Vyčetli jsme ve shnilé knihovně v docela pozvracené enciklopedii poučení. Prý křeček žere rád pijavice. / nám pijavice vysávají krev z našich domácích vepřounků / Na to konto jsme navtívili několik chovatelů a začali křečky dopravovat prostřednictvím létající skuhráků k nám na náves do potápějící se stodoly. Ani oni ani stodola příliš nesmrdí. Tak jsme si libovali! No netrvalo dluho a ono to přišlo. Z našich 64 koupených křečíků se narodilo v průběhu měsíce burána dalších 168 mláďat. V druhém vrhu právě nyní evidujeme již v celkové sumě 451 křečků. Pomalu nám z našich chlívků začínají vytlačovat urostlé vepřounky a občas se protlačí i k nám do smrdutého sklepa a vysoké kuchyňky o třech patrech. Pijavky zákeřné již sežraly a tak se bojíme co bude dál...? Co si máme s přibývající populací prosím počít.
Poradíte?
Nemohli bychom se eventuelně k Vám s našimi korkami, vepřounky a brázdíky na čas přistěhovat ?
Děkujeme za návod jak se úspěšně vyhnout populační explozi křečíků.
Zásadní otázka. Přežíjí oni nebo my?