Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vítám Vás na svých webových stránkách věnovaných především (ale nejen) fotbalovým a hokejovým odznakům.

O mně a mé sbírce

Odznaky sbírám již více než 30 let a za tuto dobu se podařilo zkompletovat cca. 10.000 ks fotbalových odznaků a několik tisíc odznaků s jinou tematikou- Dukla, hokej, auta, stará SK ...
V poslední době se především zaměřuji na fotbalové odznaky vybraných evropských zemí - Anglie, Skotsko, Portugalsko, Belgie, Holandsko, Německo, Švédsko, Lucembursko, Itálie, Maďarsko, Rumunsko a Bulharsko. Z těchto zemí kompletuji odznaky všech klubů bez rozlišení úrovně soutěže. Z ostatních evropských zemí, zemí jižní Ameriky a Oceánie, kompletuji odznaky klubů, které historicky hrály 1.fotbalové ligy.
Je těžké zpracovávat chyběnky odznaků, přesto se budu snažit na mé www stránky chyběnky postupně umisťovat.

O www stránkách

Tyto webové stránky vytvářím a postupně doplňuji především proto, abych mohl obohatit svou stávající sbírku, ale i nabídl odznaky ze svých přebytků.
Odznaky z mojí sbírky můžete vidět v sekci " Moje sbírka". Samozřejmě s ohledem na velké množství odznaků není v mých silách umístit zde celou svou sbírku, ale postupně budu sekci doplňovat.
V sekci moje nabídka jsou odznaky, které nabízím k výměně, případně k odprodeji ...

Velmi rád bych pro výše uvedené země zkompletoval i virtuální katalog odznaků -> pokud mi pošlete fota svých sbírek, budu velmi vděčný

Příjemnou zábavu na mých stránkách
přeje

Jiří Štesl