Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dobrý den vítám vás na těchto stránkách mého odpočinkového masážního salonu.

Vychutnejte si svůj čas. Masáž v klidném prostředí masážního salónu, kde si určitě odpočinete.

Profesionální masérské studio Evi Řezáčové vás zve k příjemným prožitkům při relaxačních masáží.

 

Masáže klasické, reflexní, sportovní, medová masáž, masáž lávovými kameny, čokoládová masáž, bańkování

 

Masáže vyžadují obsáhlou znalost těla, zejména kostí, šlach, vazů a svalů. Je využívána při úlevách od bolesti a při zmírnění chronických příznaků a bolestí svalů a kostí, které mají častou příčinu ve špatném držení těla nebo celodenní stání či sezení.

Masáž může rovněž působit jako terapie k potlačení důsledků poškození tkáně a při poruchách způsobených rozsáhlým stresem. Spousta lidí bývá překvapena, jak jemným způsobem je možno pomoci snížit stres a napětí způsobené fyzickými poruchami.

Zmírnění působení stresu, zlepšení krevního oběhu, o číštění těla od toxinů a nečistot a posílení nervové soustavy. Masáže vám pomůžou k získání nové energie a celkové harmonizaci těla. 

Masáže jsou jednou z nejstarších a nejpřirozenějších léčebných metod, které vám mohou pomoci udržovat vaše zdraví v přirozeném stavu. Uvolněné tělo je aktivnější a dovolí vám dosáhnout vašich denních cílů s větším klidem. Lidské tělo potřebuje lidský dotek a toho nám naše uspěchaná doba mnoho neposkytuje. Léčivá moc doteku odstraňuje stres, omlazuje a dává blahodárný pocit zdraví. Život může přinést nejednu bolest, ale masáž vám ji pomůže překonat.  

Způsobů, jak se udržovat v kondici, zachovat mobilitu a flexibilitu kosterního svalstva, zdravý rozsah pohybu v kloubech; jak bojovat se ztuhlostí šíje, bolestí krční páteře, bolestí v bedrech; jak zvýšit přísun energie, zlepšit kvalitu spánku, odplavit škodlivé látky z organimu, zvýšit obranyschopnost organismu, je mnoho. Pohyb, zdravá strava, dostatek spánku, termoterapie, rehabilitační pomůcky, potravinové doplňky, očistné diety, a další, to vše přispívá ke zvýšení kvality života, zrovna tak, jako MASÁŽE.

Masáž je alternativou, která napomáhá k zachování funkčnosti organismu po co nejdelší dobu. Hnětením, mačkáním, vytíráním, pasivními pohyby, manipulací s podkožím uvolníme zatuhlý sval, prodloužíme zkrácený sval, odstraníme bolest ve svalu, uvolníme omezený pohyb v kloubech, aktivujeme lymfatické cesty, aj.

Nejde o žádnou převratnou novinku v oblastech alternativní medicíny, toto je známá pravda, platná a praktikovaná našimi předky tisíce a tísíce let.
 

 

Tyto stránky jsou nekomerční. Jsou používány jako výukový materiál !!

 

Fotoalbum

Bańkování

Datum: 17. 4. 2013
Fotografií: 5
Složek: 0

Čokoládová masáž

Datum: 3. 4. 2013
Fotografií: 6
Složek: 0

Klasické masáže

Datum: 3. 4. 2013
Fotografií: 5
Složek: 0

Licence

Datum: 17. 4. 2013
Fotografií: 1
Složek: 0

Masáž lávovými kameny

Datum: 3. 4. 2013
Fotografií: 5
Složek: 0

Medová masáž

Datum: 3. 4. 2013
Fotografií: 7
Složek: 0

Reflexní masáže

Datum: 3. 4. 2013
Fotografií: 7
Složek: 0

Sportovní masáž

Datum: 3. 4. 2013
Fotografií: 5
Složek: 0