Jdi na obsah Jdi na menu
 


Blanka Matragi otevřela nový butik a poprvé naživo ukázala novou kolekci s kohoutí stopou – podívejte se taky!

Svůj butik Blanka Matragi sice v Praze již měla, ale teď jej přestěhovala o kousek dál do nových prostor, kterým spolu s českou architektkou Barborou Škorpilovou vrátila kouzlo První republiky. Butik se otevíral včera, ale prvorepublikové kouzlo se vychutnávalo těžko. Blanku Matragi si totižnechá ujít málokdo a tak butik praskal ve švech, přeplněn novináři, kteří však k mému překvapení opomíjeli to nejdůležitější, skvostné modely z nové kolekce, které zde Blanka spolu s otevřením butiku představovala.matragi.png

 

 

 

 

 

 

Poznat se s Blankou Matragi je velkou inspiraci. Je to nesmírně pracovitá žena, nabitá energií, která své umělecké nadání dokáže využívat skrz různé obory. Nemusíte ji v butiku potkat, abyste to poznali. Blanka je všude. Visí v butiku jako lustr – ne ona sama, ale jako jí navržený a spolu sčeskými skláři vyrobený nádherný svítící objekt, který vypadá jako dvojitá sukně. A v butiku nejdete další zajímavosti – třeba krejčovské panny v podobě figurín, které mají hlavy nahrazené efektními skleněnými korunkami.

saty.png

Její šaty si oblíkajáí i naše nejznámější missky.

 

 

 

 

 

 

 

 

prehlidka.png

Z Blanky přehlídky jsou vždycky všichni pryč dostat se tam není moc lehké, ale stojí to za to. I na této přehlídce bylo mnoho lidí a kdo se sem dostal nelitoval dokonce sse dá řct, že divákům polezou oči z ďůlků. Jako vždy Blanka zabodovala.