Jdi na obsah Jdi na menu

O nás

Dobrý den,

Dovoluji si Vás touto formou seznámit s působením mé společnosti

Společnost Vetengl Lukáš je organizací samostatně výdělečně činou, vznikla na začátku roku 2013, podmětem vzniku mé společnosti je nabídnout poradenství a realizaci v oblasti zasklívání lodžíí, působením ve firmě Eximet Plast Žatec, mne tento způsob realizace staveb zcela pohltil, v této oblasti působím od roku 2010 ve spoluprácí s dodavatelem firmou Alumistr, za které mluví pilotní výrobky Alu Plus a Alu Vista později produkt Alu Verso, své zkušenosti jsem uplatnil při mnoha realizací od projektování, až po finální dokončení na stavbě tzv. montáž viz. fotoalbum.  V roce 2012  vznikla další spolupráce s firmou Balkonsystém, za které mluví produkty Comfort plus, HART a Klima.

Otázka která by Vás mohla zajímat, proč tedy další firma na zasklívání balkónů? Za dobu své působnosti v tomto odvětví, jsem měl možnost pozorovat jak konkurenční firmy neodborně montují tyto systémy a za kolik jsou ochotní svou práci prodávat.

Nyní nově od roku 2016 zavádíme službu pro firmy a S.V.J. úklid na stavbách a výrobních prostorů - provozoven.

Pole působnosti mé firmy jsou severní čechy - Chomutov, Kadaň, Most, Klášterec nad Ohří, Ústí nad Labem. Krédem vzniku společnosti, je nabídnout zákazníkovy kvalitní produkt za odpovídající cenu a ne jak to dělají jiné neseriózní firmy, za hodně peněz málo muziky, prostě naším budoucím klientům nabídnout  kvalitní služby, aby mé služby nabízely dalším známím a pro mne dalším klientům. Proto se nebojte oslovit, rád Vám poradím,  předem děkuji. 

 

                                                                                     S pozdravem Vetengl Lukáš

                                                                                                  

Poslední fotografie

Facebook

Statistiky

Online: 1
Celkem: 320291
Měsíc: 2616
Den: 71