Jdi na obsah Jdi na menu
 


Růst prsů

30. 4. 2013

 Malá žena má malé poprsí. Je to malý problém, protože dobré věci přicházejí v malých baleních! 

Musíš se na ně jednou za čas podívat. Pomyslíš si: „Kdy začnou konečně růst?„ Prsa jsou pro ženy choulostivou záležitostí. Každá z nás, i když to nepřiznáme, se občas kradmo podívá na prsa ostatních dívek, srovnává je, zkoumá … Je to velice prospěšné, protože o prsa se musíme starat neustále. A určitě kvůli nim nemusíme mít žádné komplexy. 

Růst
První zárodky ňader se začínají u dívek objevovat ve věku 11 let. Není to ale možné určit spolehlivě. Děje se to různě. Někdy dřív, někdy až o několik let později. Můžeš si koupit sportovní podprsenku, která připomíná spíše top, a zbavíš se problému. Proces formování ňader trvá obvykle 2 až 3 roky. 

Moje, moje! 
To je začátek. Obecně. Velice obecně, musíš si totiž uvědomit, že proces dospívání se u každé dívky liší. Nedá se přesně stanovit, kdy a jak budou tvoje prsa vypadat. Některé dívky rostou rychleji než ostatní, což je zcela přirozené. Tak přirozené, jako je i skutečnost, že prsa nejsou vždy stejná. Někdy trvá jistou dobu, než se "vyrovnají." Ale i dospělé ženy mají obvykle jeden z prsů mírně větší. Běžná věc. Nejdůležitější je, aby ses s nimi cítila dobře bez ohledu na jejich tvar a abys tuto mimořádně krásnou část těla akceptovala! 

Módní prsa 
Dlužíme jim toho hodně. Co dělat, aby byla zdravá? Postarej se o ně každodenní koupelí a hydratací. Nezapomeň je mýt krouživým pohybem a zpevňovat je krémy. Co dělat, aby byla krásná? Dopřej si pohodlnou podprsenku! Podprsenka do budoucna chrání tvoje tělo před syndromem ochablých ňader. Jednoduše nadzvedne jejich linii a díky tomu vypadají atraktivnější. 

Osvoboď se! 
I když na druhou stranu je občas dobré nechat prsa odpočinout od nepohodlných drátků a elastické látky. Nadcházející léto se k tomu bude skvěle hodit! Tričko na nahé tělo? Proč ne?

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář