Jdi na obsah Jdi na menu
 


Give Me Something Real (PART 11)

4. 8. 2014

 give.jpg

O TŘI MĚSÍCE POZDĚJI


 

NIALLŮV POHLED


 

Další tři měsíce se v našem vztahu v podstatě nic nezměnilo. Skoro každý den to bylo stejné. Harry ráno vstal, já mu udělal snídani, někdy jsme se pomilovali, pak odešel do práce, já zatím maloval, protože mi to začalo vydělávát a dokonce se mi podařilo dostat pár obrazů na výstavy a do galerií. Pak, když se vrátil z práce měl nachystatný oběd, pak obvykle následoval sex, večer jsme šli do klubu, nebo se Harry šel bavit sám, občas jsme zůstali v bytě, v ty dny jsem byl nejšťastnější. Jenom ležet v jeho náručí a vychutnávat si jeho společnost. Upřímně, doufal jsem že se náš vztah stane víc oficiální, že třeba Harry přestane se svým promiskuitním životě. Ale ne. Zdálo se mi že mě spíš začal brát jako samozřejmost.


 

"Přijdeš tam?" podíval jsem se na Harryho, který zrovna něco dělal na počítači.

"Jo, jasně," zadrmolil. "V kolik to vlastně je?"

"Ve čtyři," řekl jsem a přišel jsem mu dát pusu na tvář. "Je to zatím moje největší výstava. Trisha říkala že určitě zazářím. Možná bych mohl dostat nějaké nabídky."

"Skvělý," řekl po chvíli, zatímco dál psal.

"Je to pro mě opravdu důležité. Přijdou kluci, Trisha, dokonce mi to slíbila i máma. A chci aby jsi tam byl i ty," objal jsem ho kolem ramen.

On se na mě konečně otočil. "Budu tam. Slibuju," usmál se a políbil mě.


 

***


 

"Zlatíčko, tvoje kresby jsou... nádherné," vzala mě máma za ruku.

"Díky mami," pohladil jsem její ruku. "Škoda že nepřišel táta."

"No.. jak víš, s tvým otcem se rozvádíme takže, asi nemá zájem trávit s námi svůj volný čas," řekla máma se slabým úsměvem.

"Mami. Moc mě to mrzí. Kvůli mě jste se rozešli," řekl jsem.

"Ne zlato. S tvým otcem jsme se odsizili už dávno. Ale trvalo mi než jsem si to přiznala a rozhodla jsem se. Ted chci být hlavně s tebou," pohladila mě s úsměvem po vlasech.

"Mám tě rád mami," objal jsem ji.

"Já tebe taky," vzlykla.

"No. Nialle, máš vážně talent," přišel ke mě Blake spolu se Zaynem a ostatními.

"Díky Blaku," usmál jsem se na něj.

"A... kde je Harry? Řekl jsi že tady bude ne?" ozval se Liam.

"Jo, už tady měl být," řekl jsem. "Doufám že se mu něco nestalo."

"Neboj se sluníčko. Určitě tady každou chvílí bude," dala mi Trisha ruku na rameno.

Já jenom kývl a zbytek výstavy jsem se pořád rozhlížel kde je ale neobjevil se.


 

Přijal jsem nabídku Zayna a Trishy, abych šel k nim. Rád jsem to přijal. po tom co jsem zjistil že si Harry užíval někde ve městě. Už mě to fakt začalo unavovat. Byli chvíle kdy jsem přemýšlel proč jsem neodešel, ale vždycky jsem si vzpomněl na to jak moc ho miluju, a že už možná nedokážu být bez něj, ikdyž mi to způsobuje bolest. Trisha zrovna uvařila kafe, když se ozvalo klepání na dveře. Zayn šel otevřít.


 

"Co tady děláš?" řekl naštvaně.

"Je tady?" uslyšel jsem Harryho hlas.

V okamžiku jsem vstal.

"Kurevsky jsi to pokazil," řekl Zayn.

"Já vím. Prosím, pusť mě dovnitř," řekl Harry zadýchaně. Zayn se na mě podíval a já kývnul na znamení aby ho pustil dovnitř.

Když vešel, sklopil jsem hlavu a složil jsem si ruce na prsou.

"Ahoj," řekl Harry slabě.

"Ahoj," odpověděl jsem mu.

"Harry. Myslím že jsi sem neměl chodit," řekla Trisha.

"Musel jsem," podíval se na ni a pak zase na mě. "Omlouvám se," přišel ke mě a vzal mou tvář do dlaní. "Úplně mi to vypadlo... já nechápu jak se to stalo."

"Oh, ale já to chápu. Jsi prostě jenom malý sobecký parchant," řekl Zayn.

"Zayne, prosím," zašeptala Trisha.

"Ne. Už toho mám dost. Musím sledovat to jak se můj nejlepší kamarád, kluk kterého mám rád jako vlastního bratra chová k Niallovi jako ke kusu hadru. Sakra Harry," vzal ho najednou za lem trika aby se mu díval do očí. "Je to tvůj první přítel... partner v tvém životě. Ikdyž to třeba nevyslovíš nahlas. Nikdy jsem tě neviděl dívat se na někoho tak jako na něj, mluvit o někom tak jako o něm. Panebože. Vždyť spolu žijete. Udělá cokoliv ti na očích uvidí, snáší všechny tvoje nápady, všechny tvoje zálety a párty orgie. Tak moc tě miluje a já si chvílemi myslel že i ty jeho, ale asi jsem se mýlil. Dnes jsi mohl ukázat že ti na něm opravdu záleží, že ho chceš podporovat, stát při něm při těch nejdůležitějších momentech jeho života, ale asi je ti to celé jedno co?"

Harry tam jenom stál a nic neříkal.

"H-Harry, můžeme si promluvit?" vzal jsem ho po chvíli za ruku.

Zayn mezitím odešel z bytu ven a Trisha šla za ním.

Harry se za ním ještě letmo ohlédl a pak mě následoval nahoru.


 

Sedli jsme si a já opravdu nevěděl co mám dělat. Chtěl jsem být s ním, ale zároveň jsem cítil že takhle už žít nechci.


 

"Harry. Já..." začal jsem mluvit, ale Harry mě zarazil pohlazením a polibkem. Líbal jsem ho zpátky, ale když se mě snažil povalit na postel, odstrčil jsem ho.

Zmateně se na mě podíval.

"Bože," vydechl jsem. "Myslíš že se všechno dá vyřešit sexem?" řekl jsem podrážděne.

On jenom sklopil hlavu.

"Mám pocit že už to nezvládnu. Vážně jsem chtěl aby to fungovalo, ale asi nikdy nebude," řekl jsem.

On dál mlčel.

"Byl jsi můj... první. Hned jsem se do tebe zamiloval. Snil jsem o tom že budeme spolu, štastní, navždy. A nějakou dobu jsem v tom snu i žil ale asi jsem se právě probudil," vydechl jsem. "Strašně tě miluju. Víc než si dokážeš představit. A právě proto odejdu a vzdám se tě, abys nemusel pokračovat v dělání toho co nechceš. Mohlo mi dojít že se nikdy nezměníš, ani kvůli mě. Konec konců, to já stanovil podmínky," pousmál jsem ikdyž mi z očí tekly slzy.

Harry popotáhl a dal si hlavu do dlaní.

"Myslím že bude nejlepší když se naše cesty rozejdou. Já se pokusím žít bez tebe a ty se vrátíš ke svému předešlému životu. Bude to tak nejlepší pro nás všechny," vstal jsem, ale Harry mě chytil za ruku. Viděl jsem v jeho tváři strašný smutek a měl v o očích slzy.

"Prosím," zašeptal slabě.

Já ho s těžkým srdcem pustil. "Požádám Zayna aby mě odvezl do tvého bytu a ještě dnes si odnesu svoje věci. Trisha mi už řekla že tu můžu pár dní zůstat, a když ne, tak půjdu k mámě. Zítra ráno už se probudíš do prázného bytu. Budeš si tam zase moct naplno užívat a brzo na mě zapomeneš, a doufám že i já na tebe," řekl jsem tiše.

"Jestli to tak chceš," řekl Harry hořce.

"Myslím že mi nedáváš na vybranou," řekl jsem a sešel jsem dolů. Tam jsem padl Trishe do náruče a rozbrečel jsem se. Odvedla mě do obýváku a já pak uslyšel jenom Harryho zoufalý roztřesený povzdech, když odcházel pryč.


 

O hodinu později jsem si zajel pro věci do Harryho bytu. On tam nebyl. Asi to tak bylo lepší. Snadnější.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

..

Katy,5. 8. 2014 21:35

On tam fakt nedorazil !! Takhle to posrat Harry fakt muzes jen ty ! Jak rada bych ho ted profackovala,aby se mu v ty makovici rozsvitilo! Zabednenec :-/ .. jezis ten me tak..sem vytocena jak sroubek :-D no doufam,ze se to nejak urovna,i kdyz Nialla chapu ♥