Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kosmetika

V kosmetickém studiu pracuji s kvalitní českou kosmetikou Ryor včetně luxusní řady Ryor Luxury Care a vysoce účinnými séry, která se mi osvědčila - aktivní, účinné látky jsou připravovány na bázi bylinných a rostlinných extraktů a v součinnosti s moderními kosmetologickými trendy jsou cíleně zaměřeny na řešení problémů pleti, ošetření a modelaci těla.

Přípravky Luxury Care patří mezi nadstavbové přípravky, kde je věnována mimořádná pozornost přípravkům s vysokým obsahem aktivních látek. Mezi významné aktivní látky se řadí betaglukan, který stimuluje tvorbu kolagenu a avokádový olej chránící pleť před vysoušením. Další cíleně vybrané aktivní látky jsou např. ASC III a Kalpariane, které ovlivňují tvorbu nejkvalitnějšího kolagenu v pokožce a výrazně tak omezují tvorbu vrásek.

Speciální vysoce účinná séra aplikuji pomocí ultrazvuku, tím se účinné látky lépe absorbují do pokožky. Jsou zaměřena na zklidnění (Calming serum, Antistres serum, Serum s ceramidy),  proti akné (Antiakné klidnící sérum), proti vráskám (sérum s mořským kolagenem), kolagenový gel na vrásky, serum s intenzivní regenerací.

Vedle kosmetiky Ryor nabízíme také ošetření pleti luxusní kosmetikou SynCare. Společnost Syncare Plus je českým výrobcem speciálních kosmetických řad, na trh dodává produkty již 20 let. Většina přípravků je bez parfémů. Vedle speciálních řad přípravků na ošetření pleti dle jejího typu nabízí také dekorativní kosmetiku a biokosmetiku pro muže. V produktové řadě jsou zastoupeny také výrobky na problematickou pleť s akné, rozšířenými cévkami, přípravky na zesvětlování pigmentových skvrn, jizev, strií, atd. 

 

 

Rubriky

Biostimulační laser

Příspěvků: 0

Botox bez jehel

Příspěvků: 0

Diamantová mikrodermabraze

Příspěvků: 0

Kosmetické desatero

Příspěvků: 0

Lampa s LED paprsky

Příspěvků: 0

Lifting řas

Příspěvků: 0

Liftingová masáž obličeje

Příspěvků: 0

Ošetření pleti aknotiků

Příspěvků: 0

Radiofrekvence

Příspěvků: 0

Technologie IPL (odstranění chloupků)

Příspěvků: 0