Jdi na obsah Jdi na menu

O nás

Rodina Holých má tradici řeznictví ve městě Hrob od počátku 20. století.

V roce 1948 babičce Haničce a dědovi Járovi komunisti ,,znárodnili" jejich živnost.

Novodobá historie se datuje na začátek roku 1990 v bývalé prodejně maso - uzeniny v ulici Duchcovská 10.


V současné době působíme v původních zrekonstruovaných prostorech bývalého ,,koňského řeznictví" v ulici Krátká 125 a 359. Specializujeme se na výrobu uzenin a specialit s vysokým podílem masa a s důrazem na ruční řemeslnou práci. Při výrobě produktů používáme i netradiční ingredience jako jsou lanýže, černý česnek a vzácné druhy pepřů. Při výběru surovin upřednostňujeme lokální dodavatele a velice si zakládáme na přátelských obchodních vztazích.


Nakupujeme a prodáváme maso od předních českých dodavatelů. Veškeré maso necháváme zrát v zázemí naší provozovny. Zboží je expedováno z provozovny ve městě Hrob, které spadá pod dozor Krajské veterinární správy pro Ústecký kraj, Inspektorát Teplice, veterinární registr. číslo 4811. Splňujeme podmínky HACCP. Zásobujeme školy, školky, závodní jídelny a restaurace i soukromé osoby.


Od září 2013 jsme rozšířili naši činnost o výrobu tepelně opracovaných masných výrobků a specialit, které uvádíme na český trh pod hrdým názvem HROBSKÉ UZENINY.


Od září 2020 jsme rozšířili svou výrobu o tepelně neopracované masné výrobky.


Naše výrobky jsou vyráběny pomocí nejmodernější technologie, uzeny jsou tradičním způsobem v udírně s přímým topeništěm. Jemnou chuť docílíme uzením na dubovém a bukovém dříví. Bezpečnost této úpravy pravidelně ověřujeme odběrem vzorků a jejich testováním v akreditované laboratoři.
 

 

Přihlášení

Statistiky

Online: 2
Celkem: 42013
Měsíc: 6946
Den: 167