Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vážení zákazníci,
domek.jpgvítáme Vás na stránkách naší firmy, která byla založena v roce 1999. Od založení až doposud se zabýváme projektováním a výstavbou hromosvodových soustav. Za dobu svého působení na trhu si firma vybudovala významné postavení v oboru.
Cílem našeho snažení je poskytnout zákazníkům úplný sortiment, k tomu odpovídající servis a dosáhnout tak dlouhodobě jejich spokojenosti. Nepřetržitě sledujeme vývojové trendy v oboru a zařazujeme do nabídky nové produkty, materiály a technická řešení. Při realizaci zakázek využíváme komponenty domácích i zahraničních výrobců. Specializujeme se však na výrobky německé firmy J. Pröpster, které vynikají vysokou variabilností, širokou škálou použitých materiálů a dokonalým technickým řešením. Tyto výrobky používáme nejen pro realizaci vlastních zakázek, ale dodáváme je i obchodním partnerům po celém území republiky.
Při realizování zakázek dokážeme uspokojit náročné požadavky malých a velkých zákazníků, ale i našich partnerů s kterými spolupracujeme. Zakázky realizujeme vlastními montážními pracovníky od projektu přes zemní a přípravné práce až po revize. Jsme jedna z mála firem v okolí, která Vám dodá barevné hromosvody v barvě vaší střešní krytiny.
K tomu disponujeme vlastními certifikáty a osvědčeními předepsanými zákonem. Při poskytování servisu a služeb, klademe důraz na komplexnost, individuální přístup, rychlost a kvalitu provedení.

Daniel Rádl
jednatel

shoda_1_m.jpg

iti_certif_1_m.jpg

certif_jp_m.jpg