Jdi na obsah Jdi na menu
 


zázračná voda

VODA
CO O NÍ VÍME?

Voda je nejzáhadnější a nejdokonalejší tekutinou na planetě zemi. Nachází se na všech planetách v celém vesmíru, dle pěti zákonů vesmíru. Je to pátý zákon, zákon analogie (jak v makrokosmu tak mikrokosmu, jak mikrokosmu tak nanokosmu).
Dají se do ní ukládat data, ano voda má přímo geniální paměť. Na naší planetě je nejvíce vody a je všude a ve všem, ale téměř nic důležitého nám o vodě nebylo řečeno.


Proč je voda tak důležitá?
Zemský povrch je tvořen ze 70% vody a 30% souše.
Lidská bytost je tvořena z 70% vody a 30% sušiny.
Lidská strava by měla být tvořena z 70% vody a 30% sušiny, ale ve skutečnosti je tomu jinak. Proč? Učme se od přírody. Příroda nám vše ukázala. Ale my lidé chodíme po přírodě se zavřenýma očima……

Něco o lidské bytosti a vodě.
Novorozenec 80% vody a 20% sušina
Člověk       70% vody a 30% sušina
Mozek       80% vody a 20% sušina
Slina        98% vody a   2% sušina
Krev         92% vody a   8% sušina
Kosti        20% vody  a 80% sušina


Tekutina zvaná voda – co všechno uvádí v činnost v našem těle.
⦁    Lidská bytost se skládá ze 100-120 biliónů buněk.
⦁    Denně odchází (umírá) 600 miliard buněk, za vteřinu je to 10 milionů.
⦁    Za 1 sek. Proběhne v těle 10 na 30 fyzikálně chemických operací.
⦁    10 na 28 atomů neustále mění své pozice.
⦁    Každých 5 dní se vymění kompletně střevní stěna.
⦁    Každých 6 týdnů se mění části jater, jiné části žijí a mění se až za několik let.
⦁    Tuk v těle se mění kompletně jednou za 3 týdny.
⦁    Každý měsíc se kompletně vymění pokožka, typická buňka pokožky žije pouze 14 dní.
⦁    Za 3 měsíce se kompletně vymění buňky všech kostí.


10.Srdce a mozek má buňky, které se nikdy nemění.
11.Čichové buňky se mění komplet jednou za 4 týdny.
⦁    Červené krvinky se mění komplet jednou za 2-3 měsíce.
⦁    Za 1 sek. se tvoří 200 milionů erytrocytů.
⦁    Za každých 90 vteřin se v (plazmových buňkách) v     krevní tekutině tvoří mnoho milionů protilátek z více jak 1200 aminokyselin.
⦁    Délka všech cév v organizmu je přes 100 000 km.
⦁    Každých 24 hodin se vytvoří v buňkách tolik energie atp., která odpovídá stavbě energii hmoty 70 – 90 kg.
⦁    Plod v děloze matky vytvoří za minutu cca 250 000 nervových buněk.
⦁    Buňky mají paměť z morfogenetických polí.
⦁    Chromozómy, kterých je 64 celkem, jsou nejdokonalejšími anténami ve vesmíru a mají za úkol vytvořit tu správnou buňku mateční na daném místě.  


VODA MÁ HODNĚ ANOMÁLIÍ – ZDE JSOU 4 :
1.  Anomálie.
   Proč led z vody, vždy plave na tekutině samé? Jině tekutiny zmražené na led, neplavou v tekutině samé, např. led oleje neplave na oleji, ale potopí se, led rtuti neplave na rtuti, led benzinu neplave na benzinu…..
⦁     Anomálie
   Proč jediná voda když zmrzne, zvětší svůj objem? Ostatní hmoty a tekutiny když zmrznou svůj objem zmenší, např. plasty, kov, látka, olej atd…. Proč má voda tak obrovskou sílu? Když zmrzne, dokáže roztrhat vodovodní potrubí, chladiče u aut, bloky motorů, betonové konstrukce atd…..
⦁     Anomálie
   Proč voda vaří při 100°C a mrzne při teplotě 0°C(přitom při propočtu mezimolekulárních sil by měla vařit při teplotě -100°C a mrznout by měla při -120°C.
4. Proč má 1 litr vody hmotnost 1 kg? Když spočítáme hmotnost molekul vody v jednom litru, tak by měla vážit pouze O,5 kg.


Proč voda teče vždy klikatým způsobem.Nikdy neteče rovně.
Přesvědčte se. Např. v myčce auta jak teče voda po skle, když prší jak kapky vody stékají. Nenajdete jednu řeku, která teče rovně.
Voda má v sobě zakódovaná data (rotace vesmíru) a nic ji nepřiměje chovat se jinak. Z tohoto důvodu teče od pramene klikatě a navíc ještě rotuje levotočivým nebo pravotočivým směrem, aby udržela co nejdéle svou teplotu 4°C. Rotací ničí viry, bakterie, plísně a jiné škodlivé látky. Zároveň maže veškeré informace (akustické, elektromagnetické, chemické, světelné, které získává během toku.
Teče klikatě a při tom rotuje, protože je to nejrychlejší způsob pohybu, čištění a chlazení vody. Voda má samočistící schopnost, ale bohužel  díky dnešnímu lidskému konání není dostatečná – znečištění je už příliš velké.
Lidé si mysleli, že narovnáním koryt řek a prohloubením, popřípadě rozšířením urychlí tok vody a zabrání záplavám. Bohužel to tak není. Už se např. v Německu vrací koryta zpět, do své původní podoby.


Zajímavá otázka.
Proč pramení voda vždy ve stinném a tmavém místě při teplotě 4°C (pokud se nejedná o termální pramen)! Jestliže u pramene vykácíme les a na pramen bude působit sluneční světlo, během dvou měsíců pramen vyschne. Pokud na vyschlý pramen postavíme boudu nebo naházíme klestí a zabráníme dopadu slunečních paprsků, pramen opět do dvou měsíců začne pramenit. Nepochopitelné, že ano? Voda na planetě Zemi je ŽIVÁ  tekutina, tak jako každá buňka v lidském těle.
Voda má geniální paměť.
Příroda ukázala lidem, při jaké teplotě vyvěrá ze země. Jsou to 4°C a při takovéto teplotě má největší měrnou hustotu, proto se při této teplotě má pít (cca 3 – 5°C). Je zajímavé, že pokud se pije takto studená voda, nenastydnete. Kdyžby jste pili jiné tekutiny při této teplotě, tak nastydnout můžete.


Tady vidíme jak je voda geniální. Voda má i pro náš organismus velmi důležitou a nenahraditelnou roli, tím že nás čistí, detoxikuje a dodává nám energii, ale jen a jen pouze čistá pramenitá voda. Každý člověk by měl vypít denně minimálně 3 litry pramenité vody, opakuji čisté vody a neměl by zdravotní problémy, které dnes lidstvo má.
Každý z nás vypije denně nějaké množství tekutin a stejně je většina z nás nemocných, máme různé kameny (žlučníkové, ledvinové atd), zanesené cévy, zkamenělý mozek, osteoporózu, artritidu, cholesterol, anginu pektoris, kornatění tepen a žil a mnohé jiné, to jsou právě tyto problémy, které si způsobujeme sami tím, že nepijeme čistou vodu.
Pijete dost a stejně takto trpíte?
Představte si, že během dne vypijete litr mléka nebo čaje, litr piva a litr slazené limonády – jsou to celkem tři litry. Ale bohužel nevypili jste ani gram vody. Tělo si to vezme jako potravu. Bohužel limo s bublinkami nám ještě přiotráví tělo. Minerálky jsou pouze léčivé a měly by se pít tak maximálně tři týdny v roce. Častým pitím minerálek ukládáme všechny anorganické látky do svého těla.  


NYNÍ VZNIKLA OTÁZKA CO TEDY PÍT?
Každý člověk by měl vypít 3 litry čisté pramenité vody
3 – 5°C.
Pro všechny lidi, kteří nemají možnost jezdit k čisté pramenité vodě, doporučuji vodu z kohoutku a přefiltrovat – např. Britta, těch filtrů na vodu je víc.
Čistá voda dokonce zastavuje proces stárnutí a posunuje biologické hodiny zpět.
Závěr si udělejte sami, ale pokud rádi papáme oblíbená jídla, tak alespoň dodržování pití čisté vody 3 – 5°C nás osvobodí od zdravotních potíží.