Jdi na obsah Jdi na menu
 


Juan Pablo Raba

10. 8. 2013

 Juan se narodil 14.1.1977 v Bogotě ve znamení Kozoroha.

Juan o sobě prohlašuje že žije kočovný život. Nějakou dobu žil v Kolumbii, Argentině, Španělsku. Než se začal živit herectvím, tak vystřídal různé zaměstnání. Když byl v posledním ročníku střední školy, tak pracoval jako barman a chvíli dokonce vedl jistou restauraci. Po maturitě začal studovat reklamu, ale po roce studia si uvědomil, že to není pro něj a tak školu ukončil a odjel do Argentiny. Po návratu do Kolumbie se živil jako model.
 
Ucházel se o místo moderátora na kanále Caracol. Sice neuspěl, ale doporučili mu, ať vystuduje herectví. Netrvalo dlouho a zahrál si v první telenovele s názvem Amor en forma ( Láska ve formě). Hrál nejen v televizi, ale i divadelní role. si ve hře Marquéze s názvem Kronika předem ohlášené smrti.

Poté přišli na řadu velice úspěšné telenovely. V telenovele Mi gorda Bella, u nás vysílaná pod názvem Má tlustá Valentýna si zahrál hlavní roli Oresta Villanuevy. Po této telenovele následovala Estrambótica Anastasia, u nás pod názvem Divoška Anastásia, kde si opět zahrál hlavní roli.Další telenovelou kde se objevil je Los Secret de Lucia (Luciina tajemství).
 
Doma nemá televizi. Rád čte a vaří. Mezi jeho další koníčky patří adrenalinové sporty, motorky, túry a horolezectví.

Juan je ženatý. Jeho ženou je herečka Mónica Fonseca, kterou si vzal v srpnu 2011. Mají spolu syna Joaquína, který se narodil v červenci 2012.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář