Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lorna Byrne

lorna-byrne-vi.jpgLorna Byrne je irská mystička a autorka mezinárodních bestsellerů Andělé v mých vlasech, Schody do nebe a Andělské poselství naděje.

Lorna neměla zrovna lehký život. Narodila se roku 1955 v Dublinu do chudé rodiny a již od svého nejútlejšího dětství viděla anděly a komunikovala s nimi. Když byla malá, myslela si, že je to normální a že tyto bytosti vidí každý. Později však zjistila, že tomu tak není a o andělech, které ji provázeli ( jak jí to oni sami radili) nikomu neříkala. Dospělým její chování, kdy se nezajímala o fyzický svět kolem sebe, přišlo nenormální a považovali ji za mentálně zaostalou. V roce 1976 se vdala za Joeho, přesně jak jí anděl Eliáš předpověděl. Joe měl však vážné zdravotní problémy a tak žili se svými čtyřmi dětmi v chudobě. Když v roce 2000 manžel zemřel, zůstala Lorna s dětmi sama. Nyní žije poklidně na irském venkově.

Kniha Andělé v mých vlasech je kronikou Lornina neobyčejného života. Popisuje v ní svá setkání s anděly a rozhovory s nimi. Ve Své druhé knize Schody do nebe píše o vztahu lidské duše k tělu nebo například plánům, které má Bůh a andělé s lidstvem. Jak oslovit anděly s prosbou se dozvíte v Lornině nejnovějším, třetím díle Andělské poselství naděje, kde zdůrazňuje sílu modlitby, lásky.

 

Příspěvky

10. 9. 2013

Moc motlidby

/ Rubrika: Lorna Byrne / Komentářů: 0

modlitba.jpgKdyž jsem byla malá, obracela jsem oči v sloup pokaždé, když babička o Vánocích před večeří spustila: "Otče náš, jenž jsi na nebesích..."

 
Celý příspěvek