Jdi na obsah Jdi na menu

 DALŠÍ ZÁPAS:  

  muži- Hošťálková - FK LIPTÁL 5. 10. SO 15:00

  dorost- volno

 

III. třída: ve šlágru v Liptále ukradli vítězství domácí

Čtěte více na: http://valassky.denik.cz/fotbal_region/
III. třída: ve šlágru v Liptále ukradli vítězství domácí

Čtěte více na: http://valassky.denik.cz/fotbal_region/
III. třída: ve šlágru v Liptále ukradli vítězství domácí

Čtěte více na: http://valassky.denik.cz/fotbal_region/
LIPTÁL – BYNINA 3:1 (1:0) Lídr tabulky z Byniny se v Liptále představil v dobrém světle a odjel skoro nezaslouženě bez bodů. V úvodu měli územní převahu hosté, ale bez zakončení. Do vedení tak šli ve 28. minutě domácí, když se trefil Kachtík. Další góly přišly až ve druhé půli. Nejprve vyrovnal Drozd a pak dali ještě hosté břevno. Jenže pak udeřilo na druhé straně. Tříbodovou radost zajistil Liptálu dvěma góly v závěru Aleš Válek. Branky: Válek 2, Kachtík – Drozd.

Čtěte více na: http://valassky.denik.cz/fotbal_region/iii-trida-ve-slagru-v-liptale-ukradli-vitezstvi-domaci-20130930.html

 

III. třída: ve šlágru v Liptále ukradli vítězství domácí

Čtěte více na: http://valassky.denik.cz/fotbal_region/

 

Růžďka – Liptál  1:3 (0:1)

Do utkání prvního s pátým týmem šli domácí jako favorité, což se však nepotvrdilo. Liptál s cílem získat 3 body a dotáhnout se na čelo tabulky,  od začátku diktoval hru. Několika nepřesnými pokusy se prezentovali liptálští záložníci, Mrnuštík a Válek, ani jeden pokus se však neujal. Liptálu se dařila kombinační hra ve středu malého hřiště a dostávali se lehce k vápnu domácích, a ikdyž Rúžďku přehrávali nedokázali se prosatdit. Asi na deset minut si vzali slovo i domácí, branku hostů ohrozili dvěma pokusy, ale ani z jednoho branka nepadla. Gol do šatny zařídil kanonýr hostů Martin Dajčar, který se při závaru před brankou nejlépe zorientoval a vstřelil svou desátou branku v letošní sezoně s nimiž vévodí tabulce střelců. Do šaten se šlo tedy za stavu 0-1.

Druhý poločas začal aktivitou hostů, kteří se dostávali do šestnáctky, ale nic kloudného z toho nevzešlo. Asi v 65minutě Dajčar získal míč ve středu hřiště, zatáhl jej po levé straně, našel Havla a ten zvýšil na 0-2. Domácí se všák nevzdávali a začli hrát. Liptál polevil a začal hrát lehkovážně, a to vyvrcholilo ve snížení 1-2.  Hosté však 5minut před koncem rozhodli o utkání. Aleš Válek dostal míč z vhazování u vápna domácích, a po krásne individuální akci skoroval a upravil na konečných 1:3 pro Liptál. Liptál splnil cíl s jakým do Růžďky jel a zaslouženě si veze domů tři body.

 

Liptál – Leskovec 3:3 (0:2)

V zajímavém utkání měli domácí více ze hry i šance, ale hosté brankami Mikulanky a Juráně šli do šaten s dvoubrankovým vedením hosté. Po změně stran byl obraz hry stejný, tedy aktivní domácí a tentokrát přišel i jejich gól, když se v 65. minutě trefil Matoška – 1:2. Pak domácí otevřeli hru a přišel trest v podobě třetího gólu hostů. Ve velkém tlaku domácích se jim podařilo přeci jen ještě vyrovnat, když se postupně trefili tradiční střelci Londa a Dajčar a bylo to 3:3. Pět minut před koncem byl za dvě žluté karty vyloučen hostující Pala, ale krátkou přesilovku už Liptál nevyužil, zápas tak skončil remízou.

 

LIPTÁL – PRLOV 1:2 (1:0)

Zatímco v minulém kole Liptál poprvé v sezoně prohrál (v Juřince), tentokrát podlehl poprvé v novém ročníku na domácím hřišti. V úvodu měli více ze hry hosté, ale jen po šestnáctku. A tak jako první udeřili domácí, když se trefil ve 30. minutě tradiční střelec Londa – 1:0. Zlomový okamžik přišel ve druhém poločase, kdy hned zkraje domácí nevyužili tutovku, které mohla znamenat vedení 2:0. Namísto toho se do zápasu vrátili hosté, kteří v 72. minutě vyrovnali Zichou a v 80. minutě dali vítězný gól Slačíkem – 1:2. Zápas, kterému by asi více slušela remíza, tak vyhrál Prlov. ¨

 

Šlágr III. třídy v Juřince: dobrý fotbal, sedm gólů a výhra domácích

JUŘINKA B – LIPTÁL 4:3 (3:2)

Ve šlágru kola se po krásné fotbalové bitvě nakonec radovali domácí. Ti vedli v poločase 3:2 a důležitým byl jejich gól ve druhé půli na 4:2.

Hosté, kteří zatím prožívají super sezonu, už v závěru stihli jen snížit na konečných 4:3. Juřinka tak získala cenný skalp lídra tabulky, který poprvé v sezoně prohrál.

 

III. třída: Liptál je k nezastavení- Liptál zažívá zatím super podzim, vyhrál i potřetí v nové sezoně a v součtu s jarní části minulého ročníku už vyhrál podesáté v řadě.

LIPTÁL – LAČNOV 5:1 (3:1)

Liptál potvrdil, že je ve velké pohodě a s přehledem zvládl vyhrát další zápas. Tentokrát to odskákal Lačnov, který schytal „bůra". Tři branky Liptálu dal Dajčar, dvě přidal Londa, který ještě navíc neproměnil penaltu. Čestný úspěch Lačnova zaznamenal Bartoš.

Lužná – Liptál 2:4 (0:2)

Ve druhém kole 3. třídy přivítala Lužná celek Liptálu. Liptál ovládl první poločas a po dvou brankách Dajčar šel do šaten za s tavu 0:2. Ve druhém poločase domácí celek zvýšil aktivitu která vyvrcholila v kontaktní gol na 1-2. Horké hlavy domácích však schladil rychlou odpovědí Londa a zvýšil  na 1-3 ve prospěch Liptálu. Domácí opět vyrovnaly zásluhou Petra Matyáše, který vsítil druhou branku v zápase. O zápase rozhodla akce Válka a Dajčara, několikrát si vyměnily míč, Válek z pravé strany nacentroval Dajčarovi a ten nekompromisní střelou z voleje zavěsil a zaznamenal hattrick. Stanovil tak skore na konečných 2-4. Hosté si tak odváží cenné body z venku, nutno říct že zaslouženě.

 

Fotbalisté Valašské Senice po sestupu z okresního přeboru v úvodním kole III. třídy nebodovali, když v neděli odpoledne prohráli v Liptále. 

LIPTÁL – VALAŠSKÁ SENICE 1:0 (0:0)

Valašská Senice spadla z okresního přeboru, ale v prvním kole III. třídy na body nedosáhla. Liptál, který se na jaře zuby nehty na poslední chvíli udržel v soutěži, byl po většinu zápasu aktivnější a vytvořil si i více gólových šancí. 
Do poločasu se ještě žádná z nich neujala, a tak rozhodující okamžik celého utkání přišel v 75. minutě, kdy o třech bodech pro Liptál rozhodl Dajčar. Domácí mohli dát i více gólů, ale jejich produktivita byla slabá.