Jdi na obsah Jdi na menu

NOVINKY - aktualizace

Starší klip Vlasy, hraný s původní kapelou RaVaNeLLo  smiley

 

Vážení přátelé, přes vánoce jsem byl nucen zrušit většinu svých vystoupení. Po vleklejší viroze, díky níž jsem promarodil vánoce a začátek Nového roku se přidalo pár dalších zdr.záležitostí, které jako dlouho přesmíru nafukovaný balon náhle praskli. Už je ale lépe, brzy se na Vás těším a Vy máte jistě také na co :-) neboť ještě před vánocemi jsem ve studiu téměř dokončil dlouho očekávané album "Pro Tebe třeba tisíckrát". Taktéž aktualizuji zdejší stránky a přidám i několik mezi vánočních článků a staronových fotek do galerie, jelikož tu jsem bohužel na několik let zcela opomněl aktualizovat. Přeju Vám všem příjemný vstup do Nového roku, krásné dny a ...jaro už je ve vzduchu smiley

P.S. A pokud chcete slyšet mé písně v mainstreamových rádiích, nezapomeňte si napsat o píseň na přání konkrétnímu rádiu. Třeba na FB. A nebojte se své požadavky zopakovat smiley Ahooj

 

Life rozhovor na radiu Patriot vůj smiley

"CO JE VÍC"host Tomáš Fürbacher v pořadu na dřeň | Facebook

Radio Patriot online – poslouchejte zdarma | Online Radio Box

 

Česko zpívalo koledy i na Nymbursku, v Poděbradech za doprovodu kytary - Nymburský deník (denik.cz)

25.dubna 2022 Milí přátelé a fanoušci, právě probíhá "crowdfundingová" kampaň na mé nové hudební album s názvem "Pro Tebe třeba tisíckrát". Zde na ní můžete přispět Hithit - Hudební album - Pro Tebe třeba tisíckrát...Jak asi víte, vše (texty, hudbu, atp.) dělám sám, svépomocí, vč. vlastních vložených financí (jen nahrávání zatím spolykalo téměř 70 tisíc a nejsme ještě zdaleka hotovi), bez podpory manažera, producenta, či většího mediálního partnera. Tentokrát ale využiju možností Hithitu, abyste měli všechny nové písně s plnou aranží a v plné palbě Proto Vám budu velice vděčný, především za Vaše mnohonásobné sdílení, přízeň a Za Vaší podporu, aby se realizace projektu mohla úspěšně dokončit. Čeká na Vás plno odměn ( krom zbrusu nového CD, koncert až k Vám domů, nikdy nekončící vstupenky, píseň napsaná přímo pro Vás atd. ) a pokud i Vy budete mít nějaký návrh jak Vám mohu poděkovat, napište mi na adresu aylann2012@gmail.com. A abyste měli představu do čeho jdete - zde je pár nových odkazů na mou tvorbu, nedávno jak víte jsem sestříhal nový klip s názvem "Život" a přikládám pár dalších ukázek ! Díky.

Chystá se nové CD  s názvem "Pro Tebe třeba tisíckrát" přátelé a zároveň s ním kampaň na jeho podporu, která se rozběhne na hithitu během několika týdnů, jakmile bude schválena !!! Budu samozřejmě aktualizovat a informovat.

13.2. U Valdické brány, busker sudy válí :-)

 

 

 

5.2. Vystoupení na studentském festivalu vzájemnosti a porozumění -

   Praha Václ.nám  (plus krátký rozhovor pro Studio  IR :-)

 

 

3.1.

Vážení a milí, přeji Vám vše nejlepší do Nového roku, hodně životních sil, radosti, úspěchů a vnitřního klidu.

Zároveň mám potěšující zprávu pro ty, kteří by rádi přišli na živé hraní. Prsty se po léčbě zázračně zlepšili (i když to není úplně ono), takže pokud by byl zájem o kratší vystoupení, klidně mi pište.

Zvažuji i krátký hudební vstup v Jičíně u brány a to následující sobotu, uvidíme :-)

Aktuálně k Marcu Polovi - mám pro Vás několik novinek, které postupně uveřejním. Zatím aktuálně - ukázky audioknihy na YT jsou z důvodů autorských práv dočasně opět pozastaveny, do chvíle než audiokniha oficiálně vyjde smiley  více uveřejním v brzké době. Přeji Vám krásné svátky a děkuji za přízeň !

 

AKTUÁLNĚ  pro fanoušky 17.12.2021

Drazí milí, velmi mne těší, že mi píšete a ptáte se na to, kdy a kde bude nejbližší  koncert. Velmi si toho vážím a děkuji Vám za Vaši přízeň !

Bohužel, v tuto chvíli je to tak, že nejsem schopen hrát. Možná jen zpívat s podklady.

Od posledního vystoupení venku, mi namrzli a následně opuchly prsty pravé ruky a nejsem schopen už několik týdnů hrát, ani venku ani jinde a bude to patrně trvat delší dobu. Příčinou není jen hraní za nepřízně počasí, ale především moje listopadové plavání. Ne, nepodlehl jsem módě otužování, které v Čechách poslední roky zažívá jakousi rádoby renesanci. S ledovou vodou jsem začal už před patnácti lety, jen jsem ji na čas opustil a opět se k ní vrátil.. Bohužel jsem z hlouposti přecenil regeneraci vlastního těla, podrobnosti (jako varování) možná uvedu v některém z videí, pokud něco natočím. Léčení bude trvat asi trochu déle, než jsem původně předpokládal.

Chci Vám ale poděkovat za Vaši obrovskou podporu a přízeň, hlavně při několika posledních vystoupeních v Jičíně ! Jsem moc rád, že mám od Vás zpětnou vazbu, která mne motivuje k další tvorbě.

Doufám, že nové CD bude již brzy. Bude skvělé, pokud současně vznikne za Vaší milé podpory.

Kdokoliv by ještě měl zájem o CD Znovuzrození (pár posledních kousků je k dispozici), nechť mi napíše a já mu jej rád pošlu.

Adresa pro objednání je stále aylann2012@gmail.com, kam mi zároveň můžete psát.

 Těším se na Vás a zároveň Vám slibuji, že se budu snažit stránky lépe a častěji aktualizovat, aby jste věděli, co je nového :-)

Mám Vás rád, Tomáš

 

 

aktuality - říjen 2021

Přátelé milí, omlouvám se, ale nebyla kapacita přispívat a dotvářet stránky, je toho mnoho.

Věnuji se několika audio projektům (audioknihy, spoty, voiceovery atp.) a dodělávám aranže pro nové album, vznikají nové písně atd. Koncerty jsem neorganizoval, ale vystupuji alespoň coby busker - Jičín - téměř každá sobota (pokud je volno) od rána - 9 - 12h dopoledne, Kutná Hora - neděle  - dopoledne 10-12h, odpoledne 14 - 16h. Těším se na Vás smiley

 

Poslední fotografie

Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 250397
Měsíc: 2233
Den: 80