Jdi na obsah Jdi na menu
 


podle horoskopu Beran

co se píše zde

Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví, bojovnost i vůdčí schopnosti.
Muži narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní. Do každé práce nebo akce se vrhají s nadšením a s důvěrou ve své schopnosti, ale často jim chybí rozvaha a trpělivost.
Mají velký elán a chuť pouštět se stále do nových věcí a mají dost nápaditosti a inteligence, aby si poradili i s nejsložitějšími úkoly. Tito muži mohou zastávat všechna povolání, u kterých je nutné rychlé a bystré rozhodování i velká zodpovědnost.
Beran je schopný vydělávat velké peníze, ale stejně lehce je dokáže utrácet. Rád se nákladně a dobře obléká a kupuje luxusní věci. Není spořivý typ, proto pravděpodobně nebude mít ani příliš velkou finanční rezervu.
Muž v žádném jiném znamení nedokáže být tak bezvýhradně věrný jako Beran, je-li opravdu zamilovaný. Poctivost mu pravděpodobně zabrání partnerku podvádět a díky svému idealismu ani nebude chtít.
Beran musí být v čele, jinak pro něj život nemá moc cenu. Jeho ohromný elán a nadšení smutně skoná, pokud ho žena bude chtít udusit. Ve chvíli, kdy ztratí autoritu v práci nebo doma, svěží optimismus se promění v náladovost a nespokojenost a nakonec v naprostý nezájem. A to není už on, Beran!
Milý Berane, měj rád druhé i sám sebe, buď vyrovnaný a snaž se být více v pohodě, usmívej se, protože prý patříš k těm nejvíce zamračeným lidem na světě.