Jdi na obsah Jdi na menu

Jazykový koutek JIPKA - jazykový kurz zdarma!

4. 2. 2014

nepojmenovany-1.jpg

Když se řekne JIPka, mohou se vám vybavit dvě věci. Polomrtvý pacient ležící napojený na přístroje na nemocničním lůžku, nebo v lepším případě zkratka pro Jazykový institut Plzeň. A právě jeho tým bude dalším z těch, kdo se na letošním VÍTÁNÍ LÉTA 2014 představí.

Nadšené budou především děti, pro které je připravena velká soutěž ve skládání cizojazyčných pexes a s tím spojená i plná náruč odměn. To hlavní nás ale čeká při rozdávání dospělácké tomboly! Díky našemu partnerství s Jipkou si jeden z návštěvníků VÍTÁNÍ LÉTA 2014 odnese poukaz na celý semestr studia některého z 53 vyučovaných jazyků zcela zdarma! A o kvalitě výuky nemůže být pochyb, což potvrzuje i ředitelka plzeňské a rokycanské Jipky Petra Shaker (na snímku uprostřed mezi koordinátorkami Simonou Rohlovou vlevo a Anetou Doljakovou vpravo). „Jipka se pohybuje na trhu jazykových agentur od roku 1998 a v současné době má již 8 poboček,“ říká Petra. „Vyučujeme až 53 jazyků, mezi nejoblíbenější patří samozřejmě angličtina a němčina, dále ruština, španělština a francouzština. Zároveň nabízíme také překladatelské a tlumočnické služby.
Naše portfolio kurzů je široké, od klasických kurzů obecného jazyka, přes kurzy konverzační, či kurzy obchodního jazyka. Dále mohou studenti rozšiřovat své znalosti ve specializovaných kurzech jako jsou kurzy Business Skills, kurzy kavárenské konverzace, přípravné kurzy k mezinárodním zkouškám či akreditované kurzy pro zdravotníky,“ předkládá ředitelka přehled aktivit jedné z nejznámějších plzeňských jazykových škol.

A protože se říká, že kolik řečí umíš, tolikrát si člověkem, budeme vám v tomto případě obzvláště držet palce, abyste své „já“ rozšířili o další virtuální bytost... :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář