Jdi na obsah Jdi na menu
 


Novým členem skupiny SUAS GROUP se během letošního podzimu stala Karlovarská plynárenská

20. 12. 2023

 

Úspěšně se rozvíjející společnost Karlovarská plynárenská, která je ryze českým dodavatelem zemního plynu a elektřiny pro zákazníky z Karlovarského kraje, nově patří do skupiny SUAS GROUP. Majetkový vstup skupiny SUAS GROUP je ve výši 35 procent. Karlovarská plynárenská tak může provázat služby nabízené na regionálním trhu s aktivitami silného partnera.

Karlovarská plynárenská dodává zemní plyn a elektřinu v kraji už od roku 2011. „K majetkovému vstupu do této společnosti jsme se rozhodli především proto, že Karlovarská plynárenská buduje svou značku a hodnoty na férovém vztahu se zákazníky založeném na výhodných cenách elektřiny a plynu. Její portfolio stále roste, má silné servisní zázemí. Pro zákazníky je velmi komfortní i to, že společnost sídlí v Jenišově u Karlových Varů, v případě potřeby může být rychle na dosah. Z toho důvodu nám propojení dává smysl a shodujeme se i na budoucím společném rozvoji, který se bude týkat takzvané čisté energie vyrobené z nízkoemisních zdrojů,“ vysvětluje Pavel Tomek, předseda dozorčí rady společnosti skupiny SUAS GROUP a Sokolovské uhelné.

Jeho slova potvrzuje jednatel Karlovarské plynárenské František Pelíšek: „Stát se členem skupiny SUAS GROUP bylo rozhodnutí, které bude přínosem nejen pro naši společnost, ale především pro náš region. Věříme, že nám SUAS GROUP umožní nabízet levnou energii z místních zdrojů pro domácí zákazníky. Plány a budoucnost, které skupina představuje, jsou ve shodě s dlouhodobou strategií společnosti Karlovarská plynárenská, a proto jsme rádi, že se můžeme přidat na této cestě k partnerovi, který nás pomůže dostat blíž k našemu společnému cíli. Tím je poskytovat stabilně kvalitní služby a servis nejen domácnostem, ale i podnikatelům napříč všemi profesemi.“ To, že Karlovarská plynárenská patří pod křídla SUAS GROUP, se odráží i v nově používané vizuální identitě firmy.

Karlovarská plynárenská staví své dobré jméno v první řadě na jistotě dodávek, na transparentních smluvních vztazích bez skrytých poplatků a na řadě atraktivních benefitů včetně finanční odměny za přivedení nového odběratele zemního plynu. V souladu s moderními trendy v oblasti ekologických zdrojů energie nabízí společnost až 30% slevu na nákup nového kondenzačního kotle. Jako jediný dodavatel na českém trhu navíc poskytuje profesionální servisní služby zajišťované vlastním týmem techniků.

A s jakou vizí vstoupí vedení Karlovarské plynárenské do nového roku? „Věříme, že rok 2024 bude rokem stabilizace trhu a zklidněním ekonomiky. Společnost Karlovarská plynárenská chce nabízet bezpečné produkty a služby svým stávajícím i novým zákazníkům. Pomáhat jim s modernizací a správou energetického zázemí. Chceme i nadále zajišťovat a rozvíjet služby benefitů, které pomohou našim zákazníkům udržet jejich odběrná místa v bezpečí. Karlovarská plynárenská totiž dlouhodobě nabízí elektřinu a plyn, které se vyplatí,“ uzavírá František Pelíšek.

 

plyn7.jpg

ilustrační foto (Pixabay)

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdroj: SUAS GROUP