Jdi na obsah Jdi na menu

Knuckles the echidna

5. 12. 2013

Tak tento borec se jménuje Knuckles řečeno Nagls.Knucles strazce plovoucího ostrova,který byl cvičen.Jeho Otec Locke,a později učitel jménoval Archmedes.Knuckles echidna comic hlavním zameřením komické je charakteru titulu Knuckles ježura.Knuckles je hledač pokladů.Rád lovit vzácné artefakty.Narozeni,v divočině.Je proto velmi ostrý,velmi tvrdohlavý a ma jednostraně zaměřené vnímání.Na jedné straně říka že Sonic je jeho oděký řival,ale v postate nanej neustále dává pozor.Je také známý jako svetoznámý hledač pokladů a mistr válečných triků.Knuckles je schopný rozbit i skalu holými pěstmi.

Podobný ježkovi, narozený v divočině. Je proto velmi ostrý, velmi tvrdohlavý a má jednostranně zaměřené vnímání. Na jedné straně říká, že Sonic je jeho odvěký rival, ale v podstatě na něj neustále dává pozor. Je také známý jako světoznámý hledač pokladů a mistr válečných triků. Je schopný rozbít i skálu holými pěstmi.

  • Knuckles Echidna: Ochránce smaragdu pána a Angel ostrova. On je velmi bohatý na jeho domov ostrova, a dal mnoho pastí o ostrově. On dinosaur mazlíčka volal Chomps. Jeho praděd Athair varuje jej on musí zůstávat na ostrově, aby hrál jeho roli ve svobodě Mobius. V seriálu, smaragd pána byl změněný k smaragdu chaosu. On byl hránIan James Cortlett. Jeho zvuky hlasu podobné tomu 11-rok-starý, místo toho jeho 16-rok-juliánský kalendář (zvuková vajíčka) (Sonic ježek: Film v USA) nebo dokonce jeho hodně hlubší 30-rok-juliánský kalendář (Sonic X)  hlas líčený v animes.Sonic pod zemi Knuclkles se objevil ve čtyřech epizodách. 
  • Sonic Bom:Knuckles nosí brýle na čtění.
  •  Sonic Boom at E3 2014

 

knuckles-echidna.gif

Jméno:Knuckles,Klouby,Nagls Otec:Locke Matka:Lara-le Pradědeček:Athair Prababička:Crysta-la Dědeček:Sabre Babička:Janna-lu Věk:16 Druch:ježek austrálský Blízcí:Sonic,doktor Eggman,Rouge Objevuje se:Sonic X 2003,Sonic underground 1999,Sonic the hedgehog the movie,Sonic corors 2010,Sonic free riders 2010,Mario and Sonic the olimpic 2007-2009,winter game 2009,Sonic a černý rytíř(Sonic and the black knight 2009,Sonic rivals 2006,Sonic rivals 2 2007,Sonic and secret rings 2007,Sonic the hedgehog 2006,Sonic the riders 2006,Shadow the hedgehog 2005

 

knuckles a Suvi