Jdi na obsah Jdi na menu

Výjezdní zasedání Krajské rady

1. 11. 2013

ŠUMAVA - 2

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nutrilon - Volby

2. 12. 2013 16:03

Sestry a bratři,
potřeboval bych poradit. Jsem delegátem sněmu, jedu kvůli tomu příští sobotu do Plzně. Včera jsem dostal všechny materiály. A vůbec nevím, koho mám volit. Jak se mám rozhodnout? Myslím, že je velice důležité, abych se rozhodl správně - ale jak to mám udělat? Já nevím, kdo bude lepším předsedou kraje, já nevím kdo bude lepším členem v radě. Koho bych měl volit? Jak se mám rozhodnout?

Vlčák - Krajem šesti řek

2. 12. 2013 15:49

Moc se mi líbí tyto internetové stránky! Vážím si práce všech bratrů a sester, kteří se podílejí na tvorbě této internetové prezentace, zejména kvalitního user-friendly rozhraní a atraktivního, sympatického, vskutku skautského designu. Nejvíce oceňuji samotnou informační hodnotu vezdejší prezentace - jako činovník spadající svou činností a prací na území geografického kraje a oblasti (takříkajíc "pod křídla Bílého orla") mám v podstatě neustále potřebu hledat nové a nové zdroje informací o skautingu v našem kraji. Doposud jsem se musel spokojit s webem krjplzen.cz, ale to už je dávno minulostí - poté, co jsem objevil tento skvost, jsem nabyl dojmu, že v podstatě nepotřebuji k životu (a nejen tomu skautskému, samozřejmě) už žádné jiné internetové stránky. Velkým přínosem je výše uvedená informace o Výjezdním zasední Krajské rady - informace o tomto se už dostala i ke mně, taktéž by mě zajímalo, o čem si krajští mocipáni v samotném srdci Šumavy mohli povídat, bratr Krtek dokonce zmínil, že sestra Komtesa informovala o plánovaném puči proti její osobě - no tohle mi přijde opravdu skandální! Doufám, že brzy přinesete další informace, případně i doplníte fotogalerii z celého tajného jednání.

Kateřina - Re: Krajem šesti řek

2. 12. 2013 15:56

Zlatá slova, Vlčáku!
Taktéž mi dlouho chyběl nezávislý zpravodajský server, kde bych se mohla dozvědět něco o tom, jak vrchnost hospodaří s našimi statky. Doufám, že tyto stránky nesklouznou k bulváru a drbům a pomluvám, tak jako mnoho jiných, a bude se zde řešit jen to opravdu podstatné.
Autorům bych navrhla jen jediné - bylo by vhodné rozšířit seznam rubrik o diskuzi, přeci jen kromě sněmů nemá skautstvo v kraji (myslím nás, obyčejné smrtelníky, ne ty, co si za něše peníze z registrace jezdí někam na Šumavu) kde diskutovat a kde se alespoň takhle internetově potkat.

Kateřina z Pralesa,
Dnešice, okres Plzeň-Jih

Sunar - Re: Krajem šesti řek

2. 12. 2013 16:00

Nazdar, jsem rád, že zkušební článek na právě vytvářených stránkách vyvolal tak bouřlivou diskuzi ač zatím není o čem diskutovat :)