Jdi na obsah Jdi na menu
 


Clintonová plánuje invazi do Íránu

Ruskému zdravému modelu odpovídají i jeho zákony. Díky Bohu se Rusové poučili z hrůz 70 let bolševické infekční choroby, a odvrhli ji - přesně ve smyslu fatální diagnózy krále fyziků Alberta Einsteina:

 "LIDSTVO SE BUĎ VRÁTÍ K BOHU, NEBO SE ZNIČÍ".

A aby bylo jasno: rozhodovat či hlasovat v parlamentech o tom, co je morálně dobré a co je zlé, není v kompetenci člověka. ale výhradně v moci jeho Stvořitele a milujícího Otce i Bratra, který za každého z nás daroval život na kalvarském kříži, aby nás spasil od věčné smrti a nabídl nám věčný život v prostředí věčné lásky a štěstí, jež nazýváme nebem. Proto nám daroval kompas - či turistickou mapu, chcete-li: DESATERO BOŽÍCH PŘIKÁZÁNÍ. Kdo je respektuje, prochází životem klidně, bez větších otřesů a bez ubližování jiným i sobě.

Bolševická smrtelně infekční nemoc se však - BOHU-ŽEL - "přestěhovala" do Washingtonu a do Bruselu - do Svazu bruselských sovětů. A kdo to nevidí nebo dokonce popírá, je slepý chudák a sebevrah. - Sebevrah, protože "vede-li slepec slepce, oba spadnou do jámy", varuje Pán Ježíš!

To plati i pro homosexuální jednání:

Co čteme v Bibli - Mojžíšově zákoně?  "Nebudeš obcovat muž s mužem jako s ženou, je to ohavnst v Hospodinovch očích,.. krev jejich padni na ně".

Mimochodem, statisícové městské agomerace Gomorrha a Sodoma byly zničeny - podle konsensuálního názoru odborníků - padající hořící sírou. Totéž se stalo 30/6/2015 stovkám uhořelých lidí na Taiwanu - účastníkům "Gay Pride Parade" - Opravdu "paráda", nebo? ... Připomeňme si ještě tsunami v Thajsku, děsivé zničení New Orleans (přes 120 mld USD škod), nebo pařížský klub Bataclan, kde masakr začal v okamžiku, kdy satanistická heavymetalová skupina Metal Death zpívala slova oslavující satana? "Čím kdo zachází, tím i schází", varuje Ježíš.... Aneb "čiň ďáblu dobře, peklem se ti odmění".
 
Svědomí každému člověku samozřejmě dává jemný vnitřní impulz (o němž mluvi již Sókrates) - pak-li člověk je neudusí (na čas) "hlučným" způsobem života.

A jasný postoj křesťanů, zvláště Římsko-katolické a Pravoslavné církve, jež mají neporušenou kontinuitu svěcení od prvotní církve apoštolů, přátel a následovníků svého Pána a Mistra Ježíše Krista, pochopitelně těmto lidem připomíná, kde je ABSOLUTNÍ A NEMĚNNÁ BOŽÍ PRAVDA, pročež je již svou pouhou existencí dráždí - jako živoucí svědectví JEJICH VINY.

Právě z těchto důvodů se pyšní lidé vždy snažili Boží zákony pošlapávat, vymýtit a nahradit je svými anti-kristovskými hříšnými normami. Výsledky jsou žalostně tragické: revoluce, krev, bolest, smrt, nezměrné utrpení stamilionů lidských bytostí - vinných i nevinných. Neboť všichni tvoříme jednu velikou rodinu Božích dětí, jeden komplexní lidský organismus, a trpí-li jeho část, trpíme všichni.

S takovým postojem ke křesťanství plně rezonuje prohlášení liberální, válkou posedlé, neomarxistky Hillary Clinton (sestry největší sorceress - čarodějnice praktikující černou magii in the US) během prezentace své kandidatury na prezidentku USA 12/4/2015:

 

 

Hluboce zakořeněné kulturní kódy, náboženská přesvědčení a strukturální předsudky se musí změnit. Vlády by měly použít  donucovací moci státu, aby nově definovaly náboženská dogmata.“

 

 

V roce 2010 Clintonová prohlásila: "Budu-li zvolena prezidentkou, okamžitě napadneme Írán".

Před pár týdny - stejně jako nejvyšší generál US Army - verbálně vyhrožovala válkou Rusku, na své cestě za mocí nechala "odstranit" přes 80 politických protivníků (jeden mladý Američan, který měl v pocesu jejího vyšetřování FBI svědčit proti ní, řekl před smrtí přátelům: "Jestli umřu, tak jsem se nezastřelil"; 10. července t.r. našli jeho mrtvé tělo...

Tato satanistická ne-lidská zrůda - ne nepodobná Adolfu Hitlerovi - je připravena proměnit celý svět v JADERNÉ PEKLO!



Jiří Pavel Pešek. ECSSU, bývalý diplomat