Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krize Krynice pokračuje, Nové Zámky prohrály, Bardejov také

3. 1. 2014

Mistrovský celek moravského kouče Roháčka z Krakowa rozstřílel nováčka z Polonie Bytom. Za domácí dal dva góly polský střelec Kowalowka a Čech Kostourek, za hosty dvakrát skóroval český útočník Stoklasa.

Comarch Cracovia Krakow – Polonia Bytom 8:3 (2:1, 2:1, 4:1)

Slezské katowice nastoupili proti Krynici jen se třemi pětkami, ale ukázalo se, že Krynica je skutečně po vítězném rozjezdu v obrovské krizi a bude úspěchem, když extraligu vůbec dohraje.

GKS Katowice – KTH Krynica 1928 4:2 (2:1, 0:1, 2:1)

Slovenský trenér Peter Mikula nasadil na domácím ledě do brány Aksa Unia Oswětim českého gólmana Michala Fikrta a vsázel na slovenské útočníky vedené Peterem Barynkou. Hosté – nováček z Nowého Targu dlouho domácím vzdoroval, ale síla domácího výběru byla nad síly nováčka.

Aksa Unia Oswětim – MMKS Podlahe Nowy Targ 5:3 (3:2, 1:1, 1:0)

 V mezinárodní MOL lize (Maďarsko, Rumunsko, slovenské Nové Zámky s trenérem Lubinou a Uramem v sestavě) podlehly doma Nové Zámky rumunské Csíkszeredě 4:5 po prodloužení a jelikož maďarský DAC – Docler Dunajváros porazil 2:1 rumunský ASK Brašov, měnilo se pořadí ve vedení MOL ligy. První je Dunajváros, Nové Zámky druhé.

4.1. 2014

Ve druhé nejvyšší slovenské soutěži (1. liga) prohrál doma překvapivě vedoucí Bardejov s Liptovským Mikulášem 4:5 a slovenská osmnáctka na domácím ledě v Trnavě porazila Spišskou Novou Ves 4:2.