Jdi na obsah Jdi na menu

Ubytování přímo v centru horského města Abertamy, v  malebné přírodě

v Krušných horách na ideálním místě pro aktivní dovolenou.

Najdete u nás nádherná místa pro cyklovýlety, pěším pak můžeme nabídnout tři naučné stezky, které vás zavedou do dob, kdy se u nás těžily nejrůznější suroviny, k prohlídce vás jistě zláká štola Mauricius. Pro ty, kteří hledají trochu adrenalinu tu máme lanové centrum, obří houpačku či bungee trampolínu na Plešivci. O víkendech je v provozu lanovka ze Pstruží na Plešivec. Nedaleko je vyhledávané město Boží Dar, známá Ježíškova cesta, Božídarské rašeliniště nebo Blatenský příkop. Zajímavá je též nástěva stezky Vlčí Jámy u Horní Blatné.

V zimě se pak krajina okolo Abertam promění v ráj milovníků zimních sportů. 5 minut autem je Skiareál Plešivec, nedaleko začíná Krušnohorská lyžařská magistrála.

Poskytujeme k pronájmu celkem 4 byty.

Přízemní byt č.1 má dispozici 1+1 (ložnice pro 2-4 osoby, kuchyňka s jídelním koutem, koupelna s WC).

Přízemní byt č.2 má dispozici 2+1 (ložnice pro 2-3 osoby, ložnice pro 2 osoby a kuchyň s jídelním koutem, koupelna a WC).

Byt č.3 v 1. patře má dispozici 2+1 (ložnice pro 2-3 osoby, ložnice pro 2 osoby a kuchyň s jídelním koutem, koupelna s WC).

Byt č.4 v 1. patře má dispozici 3+kk (obývací pokoj s KK s možností spaní pro 2 osoby,  ložnice pro 2 osoby, ložnice pro 2 osoby, koupelna a WC).

Dům stojí hned u náměstí, odkud nebudete mít nikam daleko. Parkování je na soukromém pozemku vedle domu. KAŽDÝ APARTMÁN MÁ ZDARMA VYHRAZENO 1 PARKOVACÍ STÁNÍ. POKUD PŘIJEDETE VÍCE VOZIDLY, PŘI PLNÉ OBSAZENOSTI JE BOHUŽEL NUTNÉ DALŠÍ VOZIDLA PARKOVAT NA VYHRAZENÉM MĚSTSKÉM PARKOVIŠTI VZDÁLENÉM 150 M. V blízkém okolí najdete příjemnou restauraci, pizzerii, obchod s potravinami, dětské hřiště. Autobusová zastávka je vzdálená pouhých 50 m. 

Ve všech bytech jsou nová okna, v zimě je příjemné plynové vytápění, v létě oceníte krásnou udržovanou zahradu s pergolou pro grilování a dětské pískoviště.   

Byty jsou velmi prostorné a pohodlně vybavené, vycházeli jsme z vlastních zkušeností - ložní prádlo, ručníky, fén, TV, rádio, zařízení kuchyně (el. sporák a trouba, mikrovlná trouba, varná konvice, kávovar, veškeré potřebné nádobí), čistící prostředky a jiné jsou samozřejmostí. V přízemním prostoru v chodbě je možné odložit lyže a snowboardy, ve sklepním prostoru kola.                 

Ve všech prostorách je WIFI zdarma!

Nástup na ubytování je v den příjezdu po 15:00 (není-li domluveno jinak). 

Ubytování končí v 11:00 hodin posledního dne pobytu, byt musí být předán v uklizeném a řádném stavu.

Pobyt s domácím zvířetem je možný pouze v bytech v přízemí.