Jdi na obsah Jdi na menu

BDSMLIFE SPRÁVCI jsou Zdravá, či Nezdravá DIKTATURA?-5.4.2014

Velevážené České BDSMáctvo-ahojTe.

úvod: Byl jsem vyhozen diktaturou  spravcovství  bdsmlife.cz.V budoucnu až stoupne můj vliv se            mstít nebudu . To je mé čestné prohlášení.

 

 

Před merit věci:

Málo jsem chodil na bdsmlife.cz.. Co bych tam dělal.Povězte mi ?Lovil dominy?

Ha, ha, ha.

Víte jak je to bolestivé s dárky a výkřiky chci chlapa!

Nevíte?

O tom je před merit věci.

 

 

Dřív než se domině v posledních létech v Česku představíte slovem ahoj, vyštěkne po Vás

(ne)urážlivé-more hodˇ peněženku na stůl a nebo já cikoš ti podřežu krk i děti.

 

 

V posledních létech v Česku jsou u BDSMáctva bolestivé s výkřiky domin v inzerci..vuááááá-néééé,

nepište mi, pište jen chlapi.vááááááá.

 

Logicky přeháním a dominám se nyní omlouvám.

 

 

Nejsem sám kdo tuto bolest výkřiků,- hodˇ nejdřív dárek na stůl a pak si řeknem ahoj v seznamce a kdo tuto bolest výkřiků,-jsem domina zde v seznamce a nepište mi pokud nejste pořádně správní chlapi,-kdo tyto bolestivé výkřiky v inzerci v Česku čte již léta.

Že nekecám podívejte se na inzerci DOMIN a uvidíte že nelžu.

Jedná se o V TOMTO TEXTU VŽDY O NEPROFINY,-TAKŽE POZOR NA TO,-NEZAMĚNˇOVAT PROSÍM S TÉMATY INZERCE PROFI DOMIN.

Co bych na bdsmlife.cz dělal?Narodil jsem se v Česku, ale tedˇ jsem přišel ze Západu a spím po hotelích.V podstatě nejde o to, že za hotely( za bydlení ) dám měsíčně 30 000 tisíc jde o to, že jako hotelový jsem pro Česko s holou prdelí-jak se říká.

A  s takzvaně holou prdelí nebudu otravovat v inzerci bdsmlife.cz (hledá se subík pro dominu neprofinu) , když v inzerci dominy chtěj chlapy, ( s falusem funkčním, se zajištěním bytovým, s automobilem a vůbec takové ty správnˇácké pracovité slovo čestné dodržující chlapy)(jsem navíc filosůfek mající do stavby domu -domova pro ženu daleko)( navíc nejsem ženat)

Takže co bych na bdsmlife.cz dělal ?

 

 

 

 

Přesto mne zaujal na bdsmlife tématický blok s názvem DOMIN JAKO ŠAFRÁNU.

Je to bolestivé téma:Důkaz -nějaká domina neprofina Hervar končila slovy: / já už nemůžu, chtěla jsem to vysvětlit a tolik protinázorů se zvedlo-dělejte si jak chcete./Jednalo se o téma DOMIN JAKO ŠAFRÁNU-DÁRKY ČI NEDÁRKY DOMINÁM PŘI SEZNAMOVÁNÍ.

Jiný zase končil slovy sci-fi: /já taky již nemůžu, asi je to v subíkovy, když bude slušný tak i domina bude slušná/.Je to sci -fi nebotˇ takto to nefunguje ani u leseb, či vanilek.

Nakonec se z tohoto bolestivého tématu v diskuzích pomátli a přešli OFF TOPIK na bádání podstaty vzniku dominy v Izraelské armádě.

(to správcům nevadilo a krátké ale OFF TOPIK příspěvky nemazali)

Nakonec jsem to OFF TOPIC nevydržel a rozhodl se napsat příspěvek.

Byl zhruba v těchto následně zde ukázaných odstavcích.

 

 

 

Můj příspěvek na BDSMlife.cz.-ALIAS MERIT VĚCI.-ALIAS STŘED VĚCI.

 

 

 

AhojTe Vážené BDSMáctvo, ahojTe správcovstvo.Přeji Vám hezké jaro.

Můžete mne urážet za můj pro druhé nesnesitelný neČeský sloh Českoanglický.

Pokud se nebude jednat o sloh dvakrát se rozmyslete jestli mne urážet.

Můj vliv poroste a nemusí se Vám to v budoucnu vyplatit.Správcovstvu sděluji, že si netykáme, že mu vykám ale, že když se rozhodlo mi tykat tak může.Pokud bude od něj správcovstva dobrá, čestná vyřídilka, tak mi tykat může.

 

Diskuze měla být postavena jinak a to s otazníkem CO DĚLAJ ZA PÍLI PRO BDSM SUBÍCI.

70% domíci, 22% subinky, 7% dominy -v   těchto 99% -procentech - píle se v Česku postavilo  SCHÁZECÍCH SKLEPŮ, FETIŠ OBCHŮDKŮ A BDSMÁCKÝCH SERVERŮ.

Subíci přispěli jen 1% píle.

Jsou lenivý.

Vytváří VAKUUM.

Sletí se  jako včely na med, když se JEN na netu objeví domina.To ji nahánějí jak smečka vlků. Když domina zmizí , Čeští subíci se polijí miliony hektolitrů super MIZÍKU.

 

Na konci existence c. a k. Rakousko-Uherska z Čech, pro celé moderní  20 té století, pro celý euroamerický Západní, demokraticko, kapitalistický svět vytvořil GUT-JARCHOVSKÝ základy slušného chování mezi mužem a ženou.

Osobně jsem se se synem Guta-Jarchovského setkal a ptal se jej na téma ZDA SMÍ ŽENY URÁŽET MUŽE.

Odpověděl mi, že dle jeho otce Dáma smí bez následků urážet Muže, že Muž smí s následky urážet Muže, že Muž nesmí urážet Dámu, ani když ta jej urážela a když Muž se přesto rozhodne urážet Dámu, že se to považuje za BARBARSTVÍ HODNÉ MEGANÁSLEDKŮ JEDNOSTRANĚ GIGA ZVÝHODNˇUJÍCÍCH DÁMU A GIGA TRESTAJÍCÍCH MUŽE , i kdyby Muž urážel Dámu nedopatřením a Dáma urážela cíleně Muže tisíckrát.

( Logicky jsme se nebavily o detalilech alá: Urážky mezi Ženamy vanilkamy hetero, urážky mezi Ženamy lesbamy, urážky vůči SUBINKÁM, a podobně).

Toto téma, -JESTLI JSOU VINY, či nejsou dominy, či proč jsou za malé kvantum, toto téma zda nejsou viny dominy žádáním dárků, zda jsou poskrovnu dominy,-JE URÁŽLIVÉ PRO DÁMY.

 

 

Před 15 ti léty na DS-LIFE.CZ se psalo o tom, že je vakuum, k jisté věci po vakuu přichází OSVÍCENÝ HLUBOKOMYSLNÝ JEDN NÁZOR, a na něj přichází SPRŠKA PROTINÁZORŮ TÉŽE KARDINÁLNÍCH CUPUJÍCÍCH PRVNÍ NÁZOR NA KUSY, SPRŠKA TÉ KVANTITY KOLIKERÉ JE SILNÉ VAKUUM.

Tehdy tehdejší názor na spršku byl za BUDIŽ MOŽNÁ.

Nyní kdy se to po 15 ti létech zde na bdsmlife.cz opakuje přesně stejně, je jasné, že to je TRADICE ČESKÉHO BDSMáctví.

Čím Větší zaostávání, vakuum, neřešení kardinalit,neřešení prkotin, TÍM VĚTŠÍ VÝBUCH JEDNOHO OSVÍCENCE A TÍM VĚTŠÍ VÝBUCH NÁZORŮ SNAŽÍCÍCH SE OSVÍCENCE ROZTRHAT NA KUSY.

Tím bolestnější a větší trhání na KUSY nastává čím větší je vakuum, či čím hlubokomyslnější je názor OSVÍCENCE.

Tím bolestnější pravdivější KARDINALITY /-SPOJITÉ S PRVNÍM NÁZOREM-/ poté vystoupí roztrhat PRVNÍ NÁZOR OSVÍCENCE, čím větší bylo VAKUUM.

 

 

 

 

VÝSLEDNICE MERITU.

Pokud VAKUUM vytváří lenivý a mizíkem polití Čeští subíci( atˇ jsou viny či neviny České dominy ) vzhledem k Gut -Jarchovského etiketě (zde neurážet DÁMY ) a vzhledem k bolestivě neřešitelnému stavu žádání správných chlapů a dárků v inzerci Českých domin by mělo platit :

I kdyby v žádání dárků před seznámením měli být tisíckrát České neprofi dominy viny, musí je žádat ( A BEZ TRESTNĚ, BEZ URÁŽEK VŮČI DÁMÁM),NEBOTˇ JE TO JEJICH DOMIN JEDINÉ, NEOSVÍCENÉ, NEPRACOVITÉ, NEHLUBOKOMYSLNÉ,-ALE PŘESTO VŠE PARADOXNĚ JEDINÉ KARDINÁLNÍ MĚŘÍTKO NA VAKUUM.

KDYBY TOHOTO MĚŘÍTKA ČESKÉ  NEPROFI DOMINY NEMĚLY, MOHLY BY BÝT BITY JAKO TEN OSVÍCENEC CO NA VAKUUM, NIC NEDĚLÁNÍ VYBUCHL OSVÍCENÝM NÁZOREM  A ZA TO SE NANˇ SNESLA SPRCHA PROTINÁZORŮ, JEJ OSVÍCENCE TRHAJÍCÍCH NA KUSY.

O TO VÍC BOLESTI JE V TOM CÍTIT,  Z LOGIKY NEBOTˇ (DLOUHODOBÉ NEŘEŠENÍ PRKOTIN I KARDINALIT) POTÉ JAKÝKOLIV PRVNÍ OSVÍCENÝ NÁZOR, PRVNÍ ATAK CHUTI SE SEZNÁMIT, VYVOLÁ DLOUHO VE VAKUU DUŠENOU SPRÁVNOU SPRŠKU KARDINÁLNÍCH NÁZORŮ -HLEDÁNÍ A NABÍDEK SUBÍKŮ, KTERÁ JE TA SPRŠKA NEZNIČITELNÁ, NEBOTˇ MÁ TAKÉ SVOU KARDINÁLNÍ VÁHU A VŠE KONČÍ POTOPOU SVĚTA.DIRIGUJÍCÍ OSVÍCENÝ PRVNÍ NÁZOR JE ZNIČEN ŘÁDNÝMY ARGUMENTY SPRŠKY, SPRŠKA KARDINALIT JE NEKORIGUJÍCÍ, VYPLYNE DO PLANA OSTATNÍ PŘIHLÍŽEJÍCÍ JSOU ZNECHUCENI , BITI JSOU VŠICHNI I INZERUJÍCÍ, ATAKUJÍCÍ, NEDÁRKOVÁ, NEPROFI DOMINA, (ta je zničena kardinálnímy argumenty, že musí ponižovat a že podlízací subové už z podstaty musí platit daně, či jinné korupce-je zničena, nebotˇ ženské srdce mužové-ROUSSEAU, VOLTAIR-AROUNET, KANT-nikdy neuměli popsat, nebotˇ  se neví co jí vede k bdsminzerci, neví to ona, neví to bohové, neví to mužové, neví to rozhodně korupční subíci), ZNIČENI jsou přihlížející SUBINKY a přihlížející DOMÍCI-JSOU TÍM OTRÁVENI.

Jediní netknutelní byli dřív ti, jenž SE VYMIZÍKOVALI-SUBÍCI ČEŠTÍ TEDY.

Proto ženské (ani matematikou, ani svůdným peklem, ani vědou) nepochopitelné srdce v Česku vynalezlo JAKÉSI ZPĚTNÉ VTÁHNUTÍ DO UBITÍ A ZNIČENÍ, VTÁHNUTÍ DO REALIT Z VAKUA.

 

Hádejte jak  se to KARDINÁLNÍ NICMĚNĚ NIC NEŘEŠÍCÍ VYHMÁTNUTÍ REALITY Z VAKUA JMENUJE?

NO PŘECI DÁREK ZASLANÝ DŘÍV NEŽ SE PŘI SEZNAMOVÁNÍ ŘEKNE AHOJ.

 

 

Některé neprofiny dominy to nedělají, za to jsou bity TRHACÍMY VLIVY(viz o vakuu, osvíceneckém, řešícím názoru a trhacích protinázorech) a tak zde na bdsmlife.cz hystericky křičí, dřív než se vůbec řekne úvodní AHOJ, CHCI CHLAPA -SUBÍKA, né hadr na podlahu, né korupčníky , křiváky, kličkující slizké hady také nechci, chci chlapa co se drží chlapského slova.

 

Dokud budou subíci zbaběle mizet, dotud České neprofi dominy smějí žádat dárků při seznamování a nesmí se je za to urážet .

 

Mé řešení není řešení,(řešením by bylo zapojení se subíků -mizíků do reálné práce budování Českého bdsmáctví ), nicméně vyřešilo zde na bdsmlife, zde v diskuzi DOMIN JAKO ŠAFRÁNU, zde konkrétně v tématu dárky či nedárky při seznamování OTÁZKU ZDA DÁRKY ZASÍLAT, NEBO NA NĚ SPÍLAT.

 

 

Bla, bla, bla, jsem tam poté něco dopisoval jako loučíme se, vážené bdsmáctvo, něco jako Vaše správcovstvo mějte se krásně a můžete mi tykat při dobré vyřídilce a podobně.

 

 

JAK TO DOPADLO ?

Nejde o to, že podobný příspěvek  jsem psal o 2 DNY DŘÍV, nejde o to že o 1 den dřív se probudím a příspěvek byl smazán se slovy, TY HELE, NEPIŠ VELIKÁ PÍSMENA, TY HELE, TY HELE, nejde o to, že jsem se mu správci veřejně omluvil za mé pochybení, že jsem mu navrhl tykání při dobré vyřídilce, že jsem veřejně pochválil přísnost správce při kontrole textů jiných lidí, ( aby se zamezilo  psaní textů hulvátstvem), jde o to, že ten den čili 4.4.2014 jsem napsal tento, výše napsaný příspěvek bez velikých písmen a dopsal jsem veřejně : Vážený správce, můžeme si tykat při dobré vyřídilce, můj tex je o slušnosti, je slušného tématu, je o slušných slovech, je o tématu dárků dominám a nepíše se NIKDO TU NA TEBE NENÍ ZVĚDAVÝ OFF TOPIKU, ale píše se málokdo je na Vás zvědavý, nejste náhodou mimo?, píše se diplomaticky možná málokdo je na Vás zvědavý, většina nikoliv, píše se diplomaticky, zjistěte si prosím Vás zda nejste mimo?

Hele velevážené BDSMáctvo .  Šok.

Večer 4..4 2014 v pátek pár hodin po dopsání toho příspěvku výše uvedeného, SPRÁVCŮV HULVÁTSKÝ TON-NIKDO TU NA TEBE NENÍ ZVĚDAVÝ OFF TOPIKU,VARUJI TĚ !!!  ZKRACUJ PŘÍSPĚVKY-JSEŠ Z 90% OFF TOPIK.

( měl jsem ještě tolik slušnosti odpovědět, že píši slušně, o slušném tématu, že píši k tématu DÁRKŮ DOMINÁM, že o tom zda jsem OFF TOPIC rozhodnou lidé a že se slušně podřídím rozhodnutí správce a že správci přeji mnoho štěstí a že děkuji správče Vám za čestné Vaše rozhodnutí)(VYKAL JSEM -NEBOTˇ MŮJ ČICH MI ŘÍKAL, ŽE JEHO DIKTÁTORSKÁ BLAHORODNÍ VELEBLAHORODÍ RUSKÉHO TYRANA, NEZASLUHUJE ČESKÉ KAMARÁDSKÉ TYKÁNÍ)

 

Ještě v noci v posteli jsem si přehrál ono slušné poslechnutí příkazů správce.

Po smazání příspěvku,  z čím jsem počítal za přečin dlouhý příspěvek, jsem si připravil bodově krátký příspěvek, připravil jsem si poděkování správci za přísné, pořádkumilovné vedení serveru, připravil jsem si omluvnou řeč k správci ve smyslu, že dané téma těžké bolestivé nelze řešit jednovětně.

  DNES 5.4. 2014 V SOBOTU VSTANU A KLIKNU NA BDSMLIFE.CZ  A NEDOSTANU SE ANI NA ÚVOD PRO NEREGISTROVANÉ.VYSKOČÍ NA MNE JAKÉSI VAROVÁNÍ -PŘÍSTUP BYL ODEPŘEN ZA NEUSTÁLÉ HRUBÉ PORUŠOVÁNÍ PRAVIDEL A NYNÍ TAM NA MNE PO KLIKNUTÍ NA BDSMLIFE.CZ  VYSKAKUJE - GOOGLE JEJDA BDSMLIFE.CZ NEMŮŽE NAČÍST.

 

 

 

Hele já jsem slušný a vyžaduji slušnost od druhých, ale tak mám pocit, že nyní mohu udělat mikroskopickou vyjímku ve výkřiku,-KRICINÁLHERGOT,- JSOU V ČESKU BDSM SERVERY PRO BDSMáky k pomoci řešení bolístek BDSMáků Českých, nebo jsou v Česku BDSMácké servery pro to aby Čeští BDSMáci se před vstupem na BDSMácké servery strachy rozklepávaly, zda neporušují nějaká pravidla serveru, zapomínaje na to, že mají své k ŘEŠENÍ BDSMÁCKÉ BOLÍSTKY ?

 

POST MERITY:

Jelikož každým dnem, týdnem, a měsícem stoupá procento jistoty, ŽE BUDU VLIVNOU OSOBNOSTÍ ČESKÉHO BDSMáctví, PO TÉTO ZDRAVÉ ZKUŠENOSTI SE SETKÁNÍM SE SE ZDRAVOU, ČI NEZDRAVOU DIKTATUROU SPRÁVCOVSTVÍ NA BDSM SERVERU, BDSMLIFE.CZ

VÍM A VÁM VÁŽENÉ BDSMáctvo KAMARÁDSKY DOPŘEDU SDĚLUJI TOHO, ŽE MŮJ VLIV SE BUDE TÝKAT TĚCHTO HUMÁNĚJŠÍCH ANTIDIKTATURNÍCH ZMĚN:

 

Žádný diktát přísných výběrů,(diktát jehož by se báli nováčci) .Přísné výběry zůstanou ale v humání podobě.DOSLOVA-PŘIJEDEN SE NA VÁS KADETY,ADEPTY, PODÍVAT AŽ DOMŮ, DO RESTAURACE NA KRAJI VAŠEHO MĚSTEČKA A VAŠI ŽÁDOST DÁME NA PŘETŘES JEN JINÝM NOVÁČKŮM, DO MÍST ¨KDE O SOBĚ BUDOU ROZHODOVAT JEN NOVÁČCI JENŽ SE NAVZÁJEM NEZNAJ, A DO MÍST KDE NENOVÁČCI NEBUDOU MÍT PŘÍSTUP.

 

ŽÁDNÝ DIKTÁT MAZÁNÍ NA SERVERU BDSM.( diktát bude, aby se zamezilo vstupu textů hulvátů, ale o diktátu rozhodnou né správci, či majitelé ale literátně nejnadanější aktuálně našlí v daném tématu) ( i v tématu techniků, v tématu o okovech, kování a podobně se najdou poetové, ti automaticky se dočasně budou správcovsky podílet na správě diskuze)

(možná trochu sci fi, ale jen jen pro chudé duchem, leností, a penězi, -mé servery bdsm do této kategorie CHUDÉ NÁLEŽET NEBUDOU A ŽE JICH BUDU VLASTNIT VÍC O TOM ANI NEPOCHYBUJTZE ANI NA VTEŘINU).

 

ŽÁDNÉ MSTY.

I já nyní jsem ochoten psát dál že bdsmlife.cz je spravováno dobře, přísně, a zčásti se zdravou diktaturou.(Bohužel musím i napsat že bdsmlife.cz je spravováno i s nezdravou složkou diktatury)

I já jsem povinován Veřejně prohlásit, že chci jít příkladem ŽE JE SPRÁVCŮM NA BDSMLIFE.CZ ODPUŠTĚNO, AŽ ALE TEHDY KDYŽ JÁ OSOBNĚ SI O TOMTO KONKRÉTNÍM , 

POVÍM NETEM, ČI OSOBNĚ S VLASTNÍKY NETU BDSMLIFE.CZ - O TÉMATU BLBOSTI KRÁTKÉHO PŘÍSPĚVKU NA TÉMA DÁRKY NEDÁRKY DOMINÁM.

 

 

 

To již není post merit ale závěr.

 

Do doby setkání se z vlastníky netu bdsmlife.cz a i poté věčně se mstít nebudu, ani vlastníků(ti jsou zcela nevini) ani správcům.

Potrestali se sami totiž.

Jak je můžu sponzorovat, když mne vyhodily?

Sponzorovat v budoucnu budu jiné.

 

Až to majitelům bdsmlife.cz dojde, o jakou finanční částku přichází, pak bude na nich samotných majitelích, zda svůj na sebe přivolaný trest správci veřejně odčinit přiznáním, že bolestivá témata nelze zkracovat do krátkých příspěvků, že nelze tykat správcem uživateli bdsmserveru, dokud to uživatel nepovolí.

Taková ostuda po celých Čechách, já ji nemám.

Já nebyl OFF TOPIC.

Já byl slušný.

 

Nejdůležitější BDSM server Česka BDSMlife.cz , holedbající se svou přísností v hlídání dodržování slušnosti- A ONI SPRÁVCI BEZ DOVOLENÍ UŽIVATELI TYKAJ!

TO JE OSTUDA.

Nemusím se vůbec stydět .I JINÍ VÝZNAMNÍ A DOBŘÍ OSVÍCENCI, POETOVÉ A JINÍ CELEBRITNÍ lidé z ČESKÉHO BDSM MÁCTVÍ TENTO VYHAZOV Z BDSMLIFE.CZ ZAŽILY.

 

A nyní na důkaz toho, že jsem byl připraven poslechnout správce, můj zkrácený příspěvek na bdsmlife.cz jenž jsem v sobotu 5..4.2014 již po vyhyzovu nemohl zaslat.

 

AhojTe.

Žena se nesmí urážet i kdyby ona urážela. Dárky před úvodním pozdravem jsou ošklivá věc , ale vzhledem  k tomu, že subíci jsou často neviditelní,(nepodílej se na budování schůzkových sklepů )tak neprofi dominy dárky takto otestovávájí tuto neviditelnost, ohmatávají jí , zhmotnˇují jí .Tak si dělaj dominy prvotní obrázek o tom domíkovi neviditelném, tím vyžadování dárků.....

 

 

Blá, blá, blá..pár vět jsem tam ještě měl.

Vidíte jak je to nekardinální, familiárně hospůdkové, odmrštitelné jediným prvním a posledním  z poslední vesnice jsoucím ožralou sdělujícím- A TY JSEŠ POD PANTOFLEM, BAČKORO JEDEN ?/PŘÍPADNĚ ODMRŠTITELNÉ SLOVY -LIDÉ OBECNĚ SE URÁŽET NEMAJ  , MAJ SE K SOBĚ CHOVAT SLUŠNĚ VŠICHNI,-TO BY ZASE MOHL PSÁT PRVNÍ POSLEDNÍ, KOMOUŠ, ANARCHISTA, ADAMITA,KŘESTˇAN Z POSLEDNÍ VESNICE  MAJÍCÍ K SEXU A BDSM DALEKO JAKO VELIKOST VŠI K VELIKOSTI SLONA/PŘÍPADNĚ ODMRŠTITELNÉ SLOVY, -ÁÁÁ ŽENY, ŽENY, KOZIČKY, KDYBYS JIM UKAZOVAL HNED SVALY, AUTˇÁKY, KONTA, SVŮJ SURFING NA VLNÁCH A SVÉ TĚLO, ANI BYS NEMUSEL DÁL NĚCO VÍC ZVIDITELNˇOVAT, JEN BYS MLČEL A HNED BY TI HO KOUŘILA, -TO BY ZASE MOHLI PSÁT PRVNÍ POSLEDNÍ MUŽOVÉ ZAZOBANCI BEZDUŠNÍ, STUDENÉ ČUMÁKY KOMERČNÍ, ČI PUBERTˇÁCI 14 TI LETÍ/.

 

Jako nešlo o mne, šlo o to že v diskuzích DOMIN JAKO ŠAFRÁNU , bylo cítit tolik bolesti, zmatenosti, neštěstí, strádání duševního, tolik polí BEZNADĚJE A BEZVÝCHODNOSTI.

 

Nikoho jsem nenapadal, nepřevychovával , ani ty subíky jsem do PRÁCE PRO BDSM netlačil,

-JSEM JSEM CHTĚL POMOCI DUŠI NĚKTERÝCH DOMIN JENŽ SE TRÁPILY NEDOŘEŠENÍM OTÁZKY ZDA BRÁT ČI NEBRÁT DÁRKY PŘED A PŘI SEZNÁMENÍ.

 

A ONI SPRÁVCI TO NEJEN SMAZALI ALE I MI ZAMEZILY PŘÍSTUP.

TEDˇ KURNˇA MNE TO NASRRALO .JSOU TU SPRÁVCI PRO TO, ABY SE DOMÍCI A DOMINY A SUBINY DÁL NEUMĚLI ŘEŠIT PROBLÉMY, PŘES NET, DOPISY PAPÍROVÉ, PŘES OSOBNÍ SETKÁNÍ, NEBO KURNˇA JE TU ČESKÉ BDSMÁCTVO PRO TO, ABY SPPRÁVCI BDSM SERVERŮ MĚLI RADOSTI ŽE Z NICH ČESKÉ BDSMÁCTVO MÁ STRACH ,NEBO JSOU BDSM ČESKÉ SERVERY PRO TO, ABY SE BOLÍSTKY ČESKÉHO BDSMÁCTVA PŘES NĚ ČÁSTEČNĚ ZAČLY HOJIT?

 

 

NEJSEM SÁM.

KDYBY JSTE ČETLI PŘÍSPĚVKY NA BDSMLIFE.CZ ,TAK URČITĚ PO 50 TI PŘÍSPĚVCÍCH NARAZÍTE NA PŘÍSPĚVEK, V NĚMŽ JE VYJÁDŘEN STRACH ZE SPRÁVCŮ, STRACH ZDA PŘÍSPĚVKEM SE NEPORUŠUJÍ PRAVIDLA.PŘÍSAHÁM NA SVŮJ ŽIVOT, ŽE TAKOVÝCHTO VYSTRAŠENÝCH PSANÍ JE NA BDSMLIFE.CZ HODNĚ.

 

Ahoj Te České Vážené BDSMáctvo.

A krásný konec předjaří Vám přeji Všem.