Jdi na obsah Jdi na menu
 

Soutěž O putovní pohár města Dačice 2013

16. 3. 2017

V sobotu 27. 4. 2013 se na kynologickém cvičišti v Zahrádeckém lese v Dačicích uskutečnil 23. ročník soutěže „O putovní pohár města Dačice“ v kategorii stopa dle ZVV 1, kategorie ZM a v kategorie ZVV1.

Soutěže se zúčastnilo 19 psovodů se svými čtyřnohými kamarády z Čech ï Moravy, kteří bojovali v disciplíně stopa, poslušnost a obrana.  Celý den panovala mezi soutěžícími sportovní atmosféra, kterou podporoval stánek plný báječných cen od našich sponzorů a k dobré náladě přálo i velmi pěkné počasí.

V kategorii stopa dle ZVV1 zvítězila Dagmar Vacková se svou fenkou Rominou Malidaj z Kardašovi Řečice, v kategorii ZM první místo obsadila Peroutková Miluška se svým psem Matesem Černá tečka z Dačic a v kategorii ZVV1 první místo patřilo Janu Chvojkovi se psem Virgilem Malidaj z Kardašovi Řečice.  Pohár za nejlepší stopu si odvezl Jan Chvojka s Virgilem Malidaj, nejlepší poslušnost předvedl František Němec se Sagarem de Alphaville z Třeště  a pohár za nejlepší obranu získala Hana Kozojedová  se psem Karambolem Štíhlošem z Českého Krumlova.

Absolutním vítězem celého závodu a Putovní pohár soutěže odvezl Jan Chvojka se psem Virgilem Malidaj.

Dačický klub reprezentovali Jiří Poukar se psem Tarpanem de Alphaville v kategorii stopa dle ZVV1 a umístili se na 2. místě a v kategorii ZVV1 soutěžili Karel Dolák se psem Akiro z Edenu a obsadili 5. místo a Jan Dvořák se psem Egir – Eden Severu se umístili na pěkném 8. místě.

ZKO Dačice děkuje městu Dačice za podporu a dík patří i sponzorům soutěže.

Akci podpořili:

Město Dačice, Zemos Dačice, Firma Juko, Autoškola Nevrkla, Biofarm Dačice, Centropen, Matoušek – kamenictví, Autodoprava Josef Poukar, Pekárna Dačie, Veterinární ordinace Havlíčkovo náměstí , A.S.A. Dačice, PKD, Hospoda u Kožaka, Krejčovská dílna BLAŤKA, Jemča a.s., JZD Hřišice. 

Foto ZDE