Jdi na obsah Jdi na menu
 

Fotbalový turnaj v Petřvaldě

15. 8. 2017

500-01.jpgV sobotu 12. 8. 2017 jsme byli pozvání na 1. ročník fotbalového turnaje v malé kopané do Petřvaldu a tak jsme po noční bouři ráno v 8:30 vyrazili od Máneska směr Petřvald (citelně oslabeni, neboť pan předseda dostal od TŽ „zákaz vycházek“). Po příjezdu jsme obdrželi od místního pana předsedy malé (0,5) jointové nápoje na aklimatizaci. Pak už bylo vše ok a mohli jsme se těšit na fotbal.

Turnaje se zúčastnilo 6 mužstev, hrálo se 4+1, 2x12 min. My, hnáni svými věrnými fanoušky (Sosi a Ondra) jsme podávali docela solidní výkony. Ztráta koncentrace v zápase s domácí „juniorkou“ Slavoje nás však stála vítězství v celém turnaji a nakonec i přesto, že jsme v posledním zápase porazili Slavoj „A“, jsme obsadili celkové 2. místo. Po vyhlášení výsledků následovala společenská afterpárty, čímž jsme splnili i podmínky druhého S v našem názvu.
Chtěl bych poděkovat všem zúčastněným za reprezentaci SSK, Hráškovi za oběť, že nás odvezl domů,  a  předsedovi Slavoje Petřvald Davidu Pavlitovi za pozvání a perfektní organizaci akce. Ještě se máme co učit (ohňostroj byl opět excelentní).

Marian Martynek

Zpět na hlavní stránku