Jdi na obsah Jdi na menu
 


Assassin's Creed Unity

Tahle hra vyšla 13.11.2014 na PC.

Assassin's Creed: Unity je další, v řadě už sedmý hlavní, připravovaný díl v historické akční sérii Assassin's Creed od Ubisoftu. Příběh se bude odehrávat ve Francii (zejména v Paříži) za dob Velké francouzské revoluce. Hra vyjde 13. listopadu 2014 na PC v platformě systému Windows, na Next-gen konzole XBOX-ONE, PlayStation 4 a WiiU.

Ubisoft potvrdil, že Assassin's Creed: Unity bude převrat v celé sérii Assassin's Creed. Budete moci mít poprvé nový zážitek z Next-genovou grafikou hlavně na nových konzolích jako je PlayStation 4. Vývojáři musely pro tento díl předělat některé herní prvky a tedy hra bude obsahovat lepší ovládání a reálnější pohyby postav. Hráč bude moci přistupovat k různým postavám a navázat s nimi kontakt a nebo vejít do různých budov.

Herní svět bude nejrozsáhlejší a také nejinteraktivnější v celé sérii. Tedy od Assassin's Creed IAssassin's Creed IIAssassin's Creed: Brotherhood a Assassin's Creed: Revelations. Mapa Paříže má být doposud nejrozsáhlejší plnohodnotnou mapou z celé série Assassin's Creed, nepočítáme-li například moře z AC IV - Black Flag.

Děj začíná v roce 1768 v období francouzské buržoazní revoluce. Příběh se odehrává kolem francouzsko-rakouského asasína jménem Arno (Arnauld Dorian), který se snaží lidem pomoci vybudovat svobodu. Do příběhu bude také zapletena mladá templářka jménem Elise, se kterou Arno vyrůstal a později se do ní také zamiluje. Z trailerů víme, že ji zachrání před smrtí gilotinou.

5990c92f-99344.jpg

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář