Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

Kadeřnický salón Lóréal expert 

 

Každý člověk je unikátní, vlasy a vlasová pokožka každého z nás jsou rovněž jedinečné, proto nabízím program osobní péče pro různé typy vlasů a vlasové pokožky. Ráda Vám doporučím vhodný program na základě Vašeho typu vlasů a vlasové pokožky.

 

e0befc69-154e-4629-820b-73955d15e4bd.jpg

 

 

Pracuji s profesionální vlasovou kosmetikou značky L'oréal Professionnel a s přípravky luxusní vlasové kosmetiky značky Kérastase.

Věnuji se také prodlužování vlasů metodou Great Lengths, která je světovou špičkou v oblasti prodlužování vlasů. Metoda je vyhledávána zejména pro svou kvalitu a přirozenost a je vhodná pro všechny typy vlasů. K prodlužování se používají přírodní vlasy té nejvyšší kvality, které perfektně splynou s Vašimi vlasy a jsou tak k nerozeznání od těch Vašich. Prodloužené vlasy metodou Great Lengths je možné upravovat standartním způsobem, včetně barvení, melírování, mytí, foukání, natáčení i žehlení.

Pokud toužíte po krásných, dlouhých a hustých vlasech využijte možnosti bezplatné konzultace.

gl-social-post_web-banner-02.jpg

Svět vlasové kosmetiky se neustále mění, proto navštěvuji vzdělávací programy a školení, tak abych Vám mohla poskytnout tu nejlepší péči o Vaše vlasy.

majitelka salónu VLASYPRAHA Katka Trojášková