Jdi na obsah Jdi na menu

Názory studentů

 Zde můžete hodnotit, komentovat, chválit nebo kritizovat vaši lektorku Jessie :-)

další komentáře můžete nalézt na fb stránce doučování Jessie

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Marek Vůle - Doučování z EMM 2

6. 12. 2023 9:28

Dobrý den,
měl bych zájem o doučování z EMM2. Minulý semestr jsem EMM1 dal jen tak tak, letos je o už o něco složitější, proto jsem se chtěl zeptat, jestli ještě máte jedno volné místo, a jestli látku vysvětlujete i v Excelu.
Předem děkuji za odpověď, Marek Vůle

Klára - Emm2

7. 1. 2022 9:27

Skvělé doučovaní, skvělý přistup. Vždy jsem vše pochopila, s emm jsem měla velký problém ale tento skvělý přístup, názorne příklady, teorie, vysvětlování na příkladech z normálního života. Musím jenom doporučit.

Lucie Vlašicová - Matika, EMM I., EMM II., OE I.

24. 4. 2020 20:44

Všechny předměty jsem absolvovala úspěšně právě dík Jessie.
Myslela jsem si, že když jsem přišla ze střední školy bez pořádné matiky, že budu nahraná, ale Jessie opravdu dokáže i nemožný.
Vysvětlí všechno prostě a jednoduše, že nemusíte za odpovědí hledat nic složitého. Příklady se počítají neustále dokola, jen se mění zadání a ty má Jessie téměř všechny. Při hodině rozdá zadání a papíry s potřebnou teorií, na stole jsou fixky a vybavení do hodiny. Zápisky od ní jsou velmi přehledné a dají se snadno pochopit. Jessie Vás přirozeně dovede k tomu, abyste si psali zápisky bod po bodě a měli opravdu každý detail, čímž vám usnadní následné studium doma. Když přijdete do učebny, máte tam připravené bačkůrky na půjčení, dekami, svačinkami a kuchyňku vybavenou vším možným, abyste se cítili jako doma. Na závěr musím poděkovat za všechno co pro mě udělala, je to úžasný člověk, který vám přiroste k srdci jak svojí osobností, tak stylem výuky. Doporučuji všem !!!

Silvie Bartáková - EMM II

27. 1. 2020 8:30

Diky Jessie,

EMMII. jsem napsala naprosto v klidu a u zkousky si u Housky obhajila za 1 :))

Silvie - Matematika na pana

3. 9. 2019 14:46

Naprosto super priprava, diky ktere jsem mela test hotovy za 30 minut :))

Míša - Matika

29. 1. 2019 14:21

Díky Jessie matika za 1 a to jsem na gymplu měla co dělat, díky moc!

Jakub - 10/10

1. 9. 2018 21:31

To co mě Jessie naučila za 5 dní to mě nikdo jiný nedokázal naučit za celé studium. Šel jsem k ní s tím, že umím tak sotva středoškolskou matematiku a odcházím s pocitem, že bych test z matematiky mohl zvládnout :)
Jessie je ochotná, milá a přátelská. Matematiku dokáže vysvětlit tak aby to každý pochopil.
Celé doučování probíhá v příjemné atmosféře v její učebně v Krči. Je zde možnost si i zakoupit nějaké občerstvení v její kuchyňce.

Za mě 10/10!

Soňa - Nejlepší doučko z matiky

11. 9. 2017 23:22

Doučování s Jessie je naprosto nejlepší.. Chodila jsem na doučování z matematiky - hodiny jsou zaměřené na to, co u zkoušky potřebujete... Výsledek 60 bodů z 60 mluví za vše. Díky moc a určitě všem doporučuji !!

Lucka - pochvala Jessie

23. 5. 2017 9:57

Zase musím moc pochválit Jessie za to jak mě připravila na EMM I, do školy jsem na přednášky vůbec nechodila takže pro mě bylo všechno nové ale během 4 dnů mě Jessie všechno naučila. U testu jsem nakonec měla ještě velkou rezervu.
Moc děkuju a doporučuju dál :-)

Goldee (team) - Re: pochvala Jessie

23. 5. 2017 20:43

Děkujeme a gratulujeme :-)

David - díky

17. 5. 2017 17:29

Děkuji za super doučování a přípravu na zkoušku z matiky. Doučování je postaveno naprosto výborně a když se k tomu udělají příklady z domácích úkolů není víc již potřeba. Díky moc za vše a zu tvůj přístup :)

Petra - Nejlepší doučování ze všech

6. 2. 2017 16:21

S Jessie je doučování nejen snadno pochopitelné, ale i velmi zábavné! Je to velice ochotný a přátelský človíček, který se vám snaží za každou cenu pomoci. Chodila jsem k ní na kurzy EMM II, a nyní se chystám na Matematiku a EMM I. Všem moc doporučuji :)

Káťa - Určitě doporučuji!

30. 1. 2017 17:37

Doučování s Jessie mi strašně moc pomohlo, hlavně i kvůli tomu, jak nám letos EMM 2 o dost ztížili. Projeli jsme úplně všechno a vše jsem taky bez problémů pochopila. Určitě je tohle doučování hodně slušný základ, na kterém se dá stavět. Potom už to stačí jen procvičit, zapamatovat a hurá na zkoušku!

Jans - Všem doporučuji :)

29. 1. 2017 16:25

Jessie bych chtěla všem doporučit :) Kvůli ní jsem zvládla zkoušku z matematiky napoprvé . Na zkoušku jsem se učila jenom to, co jsme dělali během pěti dnů na nalejvárně a úplně to stačilo. Jessie je milá a umí všechno skvěle vysvětlit :)

Lukáš B. - Nejlepší možná volba

28. 1. 2017 13:10

Prošel jsem si u Jessie doučováním jak Matematiky, tak EMM I. a EMM II. Všechno jsem dal díky Jessie s přehledem na poprvé. Jessie je nejen skvělá ve vysvělování, kdy složitou věc dokáže vysvětlit takovým způsobem, že to pochopí naprosto každý, ale je zároveň také skvělým člověkem. Doučování s ní je opravdu zábava, dokonce taková, že se na doučování i těšíte. A to už je co říct ne? :-)
Jessie, ještě jednou Ti moc za všechno děkuji. Jsi nejlepší a budu na tebe vzpomínat vždy s úsměvem na tváři :-)

Lucka - Jen a jen DOPORUČUJI!!

11. 1. 2017 16:57

Musím Jessie strašně pochválit, ani jsem nedoufala, že by mě někdo tu matiku dovedl naučit. A povedlo se díky ní jsem u zkoušky uspěla hned na první pokus :-) Už jedině k Jessie.
Děkuji :-)

Martina - Nejlepší doučování !!

10. 1. 2017 14:40

Matematiku od Jessie všem doporučuji. Připraví perfektně na zkoušku. Během hodiny jsme dělali jen zkouškové příklady, které Jessie vždy skvěle a nejjednodušším způsobem vysvětlí. Připraví vás na všechny možné triky, co vás můžou u zkoušky potkat a pak už není vůbec nic, co by vás mohlo překvapit. Šla jsem na první možný termín a bylo to za 2 :).

Marťa - Matika už není noční můra

13. 9. 2016 17:30

V hodinách jsem se ztrácela, úkoly na moodle nechápala.
Pak jsem šla k Jessie a výsledek? Za pouhých pět dní se mnou dokázala to, co se mnou nezvládli tři profesoři za celý semestr.
Díky Jessie se mi podařilo vykouzlit u zkoušky jedničku !!
Její doučování je skvělé - nesnaží se předhonit profesory v odborném výkladu, ale všechno hezky barevně polopaticky vysvětlí tak, aby to pochopil i člověk, který si bere kalkulačku i na 2+2.
Možná je to i díky skvělému prostřední a přátelské atmosféře.
Když už potřebujete doučování, jedině k Jessie. U ní jediné máte záruku, že pokud do toho dáte všechno, nemůžete u zkoušky rupnout.

Děkuju Jessie ;) A nejenom za 1 z matiky, ale také za tvůj přístup a super atmosféru na nalejvárně ;)

Jen tak dál...!! :))) Doufám, že časem budeš dělat nalejvárny i na další ošklivé předměty :D

Goldee (Jessie team) - Re: Matika už není noční můra

20. 9. 2016 22:01

Děkujeme za pochvalu a gratulujeme k úspěšnému zdolání zkoušky :-)

Jinak momentálně zkouší Jessie rozjet experimentálně Statistiku, tak uvidíme, co z toho vznikne :-)

Lucka - Jessie naučí

2. 6. 2015 15:12

Jessie naučí i ty největší matematické "analfabety" jako jsem já. Důkazem může být moje dnešní JEDNIČKA ze zk z matiky!
Před doučováním bych nevěřila, že mě někdo vůbec dokáže matiku naučit. Super !