Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

První májový cyklovýlet - ve znamení 12°

2. 5. 2014

Máj je lásky čas a tak projevíme naší lásku k žízni lehkým cyklo výletem v neděli 4.5.2014

trasa bude zvolena podle počtu a kondice účastníků ale zatím to vypadá na cílovou stanici Malá Hraštice. Sraz tradičně v 14.00 na Růžku.

okolo_plese.jpg

 V neděli ve 14.00 se na Růžku sešlo půl tuctu žíznivců ač byla teplota je tucet stupňů nad nulou. ( tedy Richard až ve 14.06 ale budiž mu odpuštěno ). Po krátké poradě byla zvolena červená trasa. Na odbočce u vodojemu se oddělila Alena ( bylo to fajn , protože nám podržela místo u stolu ). Cesta lesem probíhala bez problémů , dokonce i bariéru vytvořenou dodávkou české policie jsme překonali. V Hraštici nás poněkud zaskočil dav lidí oslavující na pouti.

Richard dokonce koketoval s myšlenkou jít na řetízkáč, ale nakonec usoudil , že pokud mu má být špatně, ať je to raději z něčeho jiného. Alena nám blokovala místečka a tak jsme se s pivkem o síle tucet stupňů usadili v cukrárně . Někteří neodolali a pivko zazdili věnečkem a nebo dokonce zmrzlinou. Opět proběhla krátká porada o zpáteční cestě a protože Senešnice je v některých rodinách sprosté slovo a něco jako Lord Voldemord ,  jsme na zpáteční cestu zvolili modro - červenou variantu. navíc náčelník slíbil zastávku na Marjáně a tak nebylo co řešit.

Richard neměl angličtinu a tak zpáteční cestu včetně Marjány absolvoval s námi.

Závěrem: dovršili jsem půl tuctu výletů v letošním roce, najeli jsme 25 Km a urazili 2 pivka.

Foto je v galerii a další cyklo akcí bude nahánění paviána nejspíš 25.5. odpoledne.

 Tahle trasa se moc líbila, možná si ji zopakujeme chlapi na zrzku dámy na zmrzku

 dny se prodlužují a v červnu by šlo i ve všední den odpoledne ( 17,45 ?) má někdo zájem ?

 

Náhledy fotografií ze složky jaro 2014