Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Na Václava Všeradice -

Poslední plánovaný pivovárek, který nám letos zbývá je ve Všeradicích. Můžeme využít posledních pěkných víkendů na přelomu září a října. 

Má někdo chuť a žízeň ? ..... Den D je neděle 28.9 hodina H 9.00 na Růžku Nechť nám Svatý Václav pomáhá .

V neděli ráno za krásného počasí jsme vyrazili směr Kytín a na první zastávce pozdravili Káju Maříka. Po průjezdu Kytínem a stálého žbrblání zejména krásnější části výpravy jsme dorazili na nejvyšší bod dnešní výpravy. Následný sjezd a krásná panoramata už byly za odměnu. Zámek ve Všeradicích po krátkém bloudění neodolal nájezdu žíznivých cyklistů.

První žejdlík na Maxíka, výborný oběd , druhý žejdlík na žízeň a někdo zvládl i třetí. Zpáteční cesta domů- nejprve krásná rovina, pak poněkud nakloněná rovina na vrchol Brd a následný sjezd na Stříbrnou Lhotu a do Mníšku. Zde krátká zastávka na doplnění cukrů na náměstí u Jarolímků a pak již domů. 

Závěrem bych pochválil  počasí a všechny účastníky za sportovní výkon a jmenovitě prvničku Martinu , neboť 44 Km napoprvé je slušný výkon. Ještě popřejeme do Podolí Zuzce a Maxíkovi vše nejlepší a zase někdy na viděnou . 

 

Náhledy fotografií ze složky podzim

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

poděkování

(Richard, 2. 10. 2014 14:32)

Milí Jardo,
myslím si, že je potřeba Ti poděkovat za plánování společných výletů a za správu našich Cyklo stránek. Doufám, že se naše seskupení v příštím roce rozroste.
Ještě jednou díky a kolu zdar a žízní zvláště.

Richard